Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sen kimi tehdit ediyorsun? cz de merchant açtın +2 rogue earingini üzsene bi beni adama bak ya nasılda tehdit ediyo hani sen oyun için kimseyi kırmazdın? ROFL
256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Sözüm meclisten dışarı bir söz vardır arkadaşlar. "XXX xxxün davası olmaz." Siz hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Benim değerli 1 tane unique itemim var o da Glass Belt +2 Iron neclacem olmadı +8 dual shard ım olmadı +9 chitin shell set im olmadı rol /elf belt/RE/elf metalim olmadı. Yine de kesebiliyorum kendi çağımda bişeyler.
Strong Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben satış içinde dahil mercant acmadım. yalan konuşuyorsun 1 tane +1 re harıcinde bütün takılarım +0 şunuda unutma ben insanları tehdit etmem tabiki üzlürsün bu kafayla gidersne önüne gelene küfür ve tehdit et.ha diyecek bişeyin varsa vereyim telimi konuşalım.
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 şimdi sende +2 rogue earing yokmu?
Strong Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 malesef olsa var derdim.neden yalan söyleyim.
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yalanın ortaya çıkacak yarın akşam eve gidince SS i ekliyorum . oyuna gir time2die a pm at şu charını veridğin arkadaşa deki stuner seni kızartınca durup greeting attınmı? sana yes dicek sonra deki stuner +6 de küpesini merch edince sen ne merchledin? +2 rogue earing dicek ondan sonra ona deki "yahu sen ne mal adamsın" :)
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 kalakaldın hyjal? ne oldu
Strong Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 o ss bekliyorum stuner. bende merak ettim.
odi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sadece okuyorum cevap yazmak gibide bi niyetim yok
Strong Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 hala anlamadın demi amacım senle tartışmak değil. sen hala kendini bir şey zaneden ama hiç bir şey olmayan zavalısın.gercekten üzülmüştüm ama charına hacklendiğine ama pekte üzülücek taraf yok ne ekersen onu bicersin.angelin +8 ms sine cöktüm diyen sendin sana tek bir kelime etmedik ozman.sen ms vermiyeceksin e tamam kardeşim hakındır alıp gitmi diyecektik sana. tabiki sana laf sölenecek. neyse seninle konuştukca olay uzayacak. varsa söyleyecen bişey telinimi vereyim özelden atta msj oke.
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 0di yazdığın şey ne cvp deilmi? he bide senin için kro dioalr dorumudur?
tasci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Stuner hacklenmişsin geçmiş olsunda konu uzadıkça saçmalamanın dozunu iyice arttırıyorsun ,
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 golem dağında islioon kesen adamlar sütten çıkmış ak kaşığız diyolar ıraktta azıtayım
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 adam önümde +2 RE merchliyo SS i de var inkar edio haal ekleyince yarın photoshop derse şaşmıcam
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 haklısında adamın kaybi büyük be.. Çok bişeyde yazmak istemiyorum bahsi geçen kişileri gram tanımadığım için
tasci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 said: Stuner_Cypher pati § 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- adam önümde +2 RE merchliyo SS i de var inkar edio haal ekleyince yarın photoshop derse şaşmıcam adamın +2 RE merch lemesi senin 70lvl charının geri gelmesini sağlıyorsa , yada bu adamları iyice yerin dibine gömmeni sağlıyorsa ok devam et.. ama nafile çırpınışlar bunlar,,
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Kimin haklı olduğu şu bolumda cok önemli değil gözümde.. Paticik hiç kimsenin gövde gösterisi yaptığı bi yer değil.. Sadece bir forum.. Birbirinizin msnini biliyorsunuz sanırım.
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya abi bu topicde hiç kimse oturup da bi yerleriyle terleyipde oynayan oyuncu değil. Kosptan bahsediyorum. Stuner elle mi kastı yada HeaveN masummu ? Burda stuner heaven'a bağrıp cağrıyo partysine giremeyenler stuner'a.. Adama adilik yapılmış.Kendini haklı çıkarmaya çalışıyo haklıdır ama niye yapıyo ki ? Burda chat yapacağına kol support'a ulaşmayı çalışması daha mantıklı.. Tek çare rollback Not: Bende masum değilim. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 16:40 tarihinde, DaggerInTheNight tarafından güncellenmiştir ]
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 da1l1n uleyn saçmal1klar sizi...
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Stuner düşün ki onun yalanı ortaya çıktı eline ne geçicek.. ?
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 sen bi kızla cinsel ilişkiye girdin orgazm oldun eline ne geçiyo? yada fener gs yi yenince seviniyorsun eline ne geçiyor? bu kadar basitmi?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 stunerda dooru söylüyo +2 re merc.leyen birinin(dooruysa) hala konusmas1na herkes k1zar stun sen su resmi koyda bakal1m bi'
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 eve yarın gidecem bu gece arklarla sabahlıcaz DOTA atacaz. ya herşeyi geç SS ide geç git drain at hpsine bak bi anlarsın zaten. ondan sonra gelir shellerde HP basılı geziyoum felan der ahuauha
Öne çıkan mesajlar