tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Boşu boşuna heyecan yapıyorsunuz , artık cz ye gidemeyeceğiz felan filan diye.. KOXP cz de çalışmasını K2 i yeni bir patch yapmaya zorlaması için yaptı.. Sebep olarak ; Pabloescobar denen bir herif , baya bi ünlü forumda , KOXP yi nasıl crackleyeceğini ve bedava kullanılacağını açıklaması üzerine , KOXP nin müşteri kaybetme kaygısı yüzündendir.. Programı , KOXP u yanıltıp Kendi makinanızda bir DB oluşturuyor ve geriye kalan günlerinizi düşürmüyor , Bu yüzden K2 eski KOXP patchini blocklamadığı sürece , KOXP yi bedavaya kullanmaya devam edeceklerdir , onu bitirmek amaçlı eski KOXP programlarının yürürlüklerini bitirmek istemesinden kaynaklanıyor.. Bütün bunları nerden biliyorsun derseniz , o hile forumunda öyle geziniyordum 11 sayfa olan topic gözüme çarptı baştan sona okudum , adam KOXP u nasıl madara ettim diye mesaj yazmış birde KOXP un sitesinden link atmış orayıda okuyunca durumu anlamış bulundum :) Patch geldiğinde KOXP , CZ de karşı ırka attack ı kapatacağını söylüyor.. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Sanırım Bu Tarz ßir Ankette Vardı.. Enemy Attack Acilsinmi Acilmasinmi Gibisinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 böyle şeymi olur ya ? k2 ye patch yapmassan ..... na ..... yaparım gibi bişeyler demiş. Bu saatden sonra k2 patch yapıp koxp a abi çekerse. Bende k2 nin .... sına .... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 walla adam kendinş öldürmemek için böyle bi tavır almış :) k2 patch çıkarasıya kadar Attack Enemy açık kalacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yani şunu da diyebiliriz. Zamanı gelince Ko.xp da ko.sp gibi tarihe gömülecek. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar