Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

henuz siteye bakmamis olan varsa...

Bronx

Öne çıkan mesajlar

zaten sadece mount olayının hayvanlara sınırlı kalacağını sanmıyorum. oyun başlamadan önceki faq da oyuncuların araç da kullanabileceği, hatta bu araçların silahlandırılabileceği ve bu silahların da araçtaki diğer oyuncuların kullanabileceği felan yazıyodu galba.

kaldıki arazi koşullarına göre binek hayvanları hala tercih edilebiliyor. mesela bi de hatırlamıyorum ama episode 5'te değişik bi hayvana binen storm trooperlar hatırlıyorum ben yannış mı hatırlıyorum ?

son olarak sözümü "a long time ago in a galaxy far far away" olarak da bitiriyorum buyrun bakalım :)[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse
Neenar of Hibernia Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

episode 4 - mos eisleyde ronto'ya binen 2 jawa, hatta bi speeder rontonun dibinden gecince ronto saha kalkiyor bi jawa arkaya ucuyor digeri rontonun gemine tutunup havada asili kaliyor cok komik bi ses cikariyor unutulcak bi sahen degil.
episode 4 - dewback'e binen stormtrooperlar, tattoinede.. bir iki tanesi de onunde duruyor mounted olanin.
episode 5 - hoth'da taun-taun lara binen rebellar (taun-taun'lar cupa larin aynisi benzeri degil, ronto ile piket gibi) hatta luke'u bi bigfootumsu yaratik (ismini hatirlayamadim) kaciriyor solo onu kurtarmaya gidiyor han'in taun-taun'u olunce han luke'un lightsaberini alip taunun karnini kesiyor ve isinmasi icin luke'u icine sokuyor.. sabah oluncada rogue squadron (serilerde ilk kez goruyoruz rogue squadronu) onlari kurtariyor.
episode 6 - ee hmm.. swoop bike'lara binen ewoklar? =) hehe[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.

[Bu mesaj Bronx tarafından 15 September 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 15 September 2003 23:55 tarihinde demiş ki:
4te Banthaya binen Tuskenlerde vardi.
6da en guzeli AT-STye binen wookieydi hehe :p[hline]O_o

haha evet.. tuskenleri unuttuk.. onlarda bantha'ya biniyor.. hmm baska serilerden binek hayvan hatirlayamiyorum. hatta o sahnede luke'u bayiltmislardi yanlis hatirlamiyorsam sonra obi wan gelip hettörö lan diyince dagiliyordu tuskenler.. r2 tirsmisti vesaire..[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

Demek istedigim o degil, en hizli mounta sadece MCHler binebilsin mesela, boylece kucukte olsa daha avantajli olur cunku su an icin oyunda MCH olmanin 2 mauler cikarmak disinda avantaji yok. Yada MCHler saddlesiz binebilsinler her turlu mounta mesela.
Diger mountlarida 1/1 yada novice CH yapanlar degilde 4/4ler hatta sadece MCHler mount komutunu ogretebilsinler.

Mount spawni diye bisiy olacagini sanmiyorum, buyuk ihtimal 'mountable' ve full grown butun hayvanlara saddle ile binilebilicek, ama saddlei kimin yapacagi mechul, tailor diye tahmin ediyorum.[hline]O_o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 15 September 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
ben storm trooperlar da biniyodu diye hatırlıyorum.[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse
Neenar of Hibernia Excalibur
Amin n'rangwa edanea...

Episode 4'ün yenilenmiş versiyonunda C3-PO ve R2-D2'yu arayan stormtrooper ekibinde bazı trooperlar dewbacklere biniyodu, doğru hatırlıyosun Raj'asta.
hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 16 September 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
Hmm 1de de Kaadu ve Fambaalara binen Gunganlar vardi.

edit: Herhalde en hizli binek kaadular olur, filmde bayaa kosuyolardi. Umarim 'CH-only' yaparlarda bi anlami kalir.

[Bu mesaj Chrysaor tarafından 16 September 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]

gecen gun uyurken aklima kaadular geldi onu yazmaya gelmistim eheh =P[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...