Bronx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 http://patch.starwarsgalaxies.com:7070/patch/web/swg/SWG_creature_mount_final.mov[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 quick time i olmayıp izleyemeyenler için birisi kısa özetini yazabilirmi videonun içeriğinin[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 oo güzelmiş.ama inşallah şehir içinde kullanılamıyordur bunlar. videoda dewback süren bir twilek var[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 videoda verilen mesaja gore yalnizca atletler dewback'e binebilir.[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Artık muhendis tameler bize hehe [Bu mesaj codmaster tarafından 14 September 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Oha supermiş. Dikkat ettinizmi ordaki twi'lek bana ne kadar benziyor. ayipsin eaglef :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hehe evet sana çok benziyor renk bakımından falan :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ben bu creature mount isine karsiyim ve dewback almayacagim. Hangi cagda yasiyoruz 2004 yilinda bile insanlar arabalara biniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 zaten sadece mount olayının hayvanlara sınırlı kalacağını sanmıyorum. oyun başlamadan önceki faq da oyuncuların araç da kullanabileceği, hatta bu araçların silahlandırılabileceği ve bu silahların da araçtaki diğer oyuncuların kullanabileceği felan yazıyodu galba. kaldıki arazi koşullarına göre binek hayvanları hala tercih edilebiliyor. mesela bi de hatırlamıyorum ama episode 5'te değişik bi hayvana binen storm trooperlar hatırlıyorum ben yannış mı hatırlıyorum ? son olarak sözümü "a long time ago in a galaxy far far away" olarak da bitiriyorum buyrun bakalım :)[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 stormtrooperlar değilde luke ile han solo biniyordu hoth'ta beyaz cu pa benzeri birşeye :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ben storm trooperlar da biniyodu diye hatırlıyorum yaw alla allaa filmler de yok ki elimde bakayım.[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Episode 4te STlar Tatooinede dewbacklere biniyorlardi.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 episode 4 - mos eisleyde ronto'ya binen 2 jawa, hatta bi speeder rontonun dibinden gecince ronto saha kalkiyor bi jawa arkaya ucuyor digeri rontonun gemine tutunup havada asili kaliyor cok komik bi ses cikariyor unutulcak bi sahen degil. episode 4 - dewback'e binen stormtrooperlar, tattoinede.. bir iki tanesi de onunde duruyor mounted olanin. episode 5 - hoth'da taun-taun lara binen rebellar (taun-taun'lar cupa larin aynisi benzeri degil, ronto ile piket gibi) hatta luke'u bi bigfootumsu yaratik (ismini hatirlayamadim) kaciriyor solo onu kurtarmaya gidiyor han'in taun-taun'u olunce han luke'un lightsaberini alip taunun karnini kesiyor ve isinmasi icin luke'u icine sokuyor.. sabah oluncada rogue squadron (serilerde ilk kez goruyoruz rogue squadronu) onlari kurtariyor. episode 6 - ee hmm.. swoop bike'lara binen ewoklar? =) hehe[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. [Bu mesaj Bronx tarafından 15 September 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 4te Banthaya binen Tuskenlerde vardi. 6da en guzeli AT-STye binen wookieydi hehe :p[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Chrysaor, 15 September 2003 23:55 tarihinde demiş ki: 4te Banthaya binen Tuskenlerde vardi. 6da en guzeli AT-STye binen wookieydi hehe :p[hline]O_o haha evet.. tuskenleri unuttuk.. onlarda bantha'ya biniyor.. hmm baska serilerden binek hayvan hatirlayamiyorum. hatta o sahnede luke'u bayiltmislardi yanlis hatirlamiyorsam sonra obi wan gelip hettörö lan diyince dagiliyordu tuskenler.. r2 tirsmisti vesaire..[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hmm 1de de Kaadu ve Fambaalara binen Gunganlar vardi. edit: Herhalde en hizli binek kaadular olur, filmde bayaa kosuyolardi. Umarim 'CH-only' yaparlarda bi anlami kalir. [Bu mesaj Chrysaor tarafından 16 September 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Episode 2e goz gezdirdim, clonelarin yapildigi sehirde (denizin ustunde olan, ismi hakkinda hic bir fikrim yok) kocaman bir kus ve arenada snorbolumsu (bilmiyorum isimlerini) hayvanlara binen adamlar var.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 CH only yapılırsa anlamı olmaz,önemli olan semi-rare mount spawn yapacaksın ki CHlar satıp para kazansınlar.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Demek istedigim o degil, en hizli mounta sadece MCHler binebilsin mesela, boylece kucukte olsa daha avantajli olur cunku su an icin oyunda MCH olmanin 2 mauler cikarmak disinda avantaji yok. Yada MCHler saddlesiz binebilsinler her turlu mounta mesela. Diger mountlarida 1/1 yada novice CH yapanlar degilde 4/4ler hatta sadece MCHler mount komutunu ogretebilsinler. Mount spawni diye bisiy olacagini sanmiyorum, buyuk ihtimal 'mountable' ve full grown butun hayvanlara saddle ile binilebilicek, ama saddlei kimin yapacagi mechul, tailor diye tahmin ediyorum.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: OguzAmca, 15 September 2003 23:29 tarihinde demiş ki: ben storm trooperlar da biniyodu diye hatırlıyorum.[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Episode 4'ün yenilenmiş versiyonunda C3-PO ve R2-D2'yu arayan stormtrooper ekibinde bazı trooperlar dewbacklere biniyodu, doğru hatırlıyosun Raj'asta. hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Chrysaor, 16 September 2003 00:04 tarihinde demiş ki: Hmm 1de de Kaadu ve Fambaalara binen Gunganlar vardi. edit: Herhalde en hizli binek kaadular olur, filmde bayaa kosuyolardi. Umarim 'CH-only' yaparlarda bi anlami kalir. [Bu mesaj Chrysaor tarafından 16 September 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] gecen gun uyurken aklima kaadular geldi onu yazmaya gelmistim eheh =P[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hiç bir şey elinde scout blasterı olan bir ewoktan daha güçlü olamaz, keşke oyunda ewok olmak olsaydı =) http://www.neenerneener.net/absolutenm/anmviewer.asp?a=95&z=10[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 binekle binaya girmek falan mümkün olmaz umarım.zate combat olmaz heralde binek üzerinde?[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar