tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya yok bole bişe ya ben bu pati halkını cok seviyorum ya. ssat 23.30 olmuş millet birbinin derdini dinliyo,birileri şarkı yolluyo yardım ediyo,insan sıkıldıgı zman burda mutlaka bi dost buluyo kimse art nıyet taşımıyo ya iyki varsınız ya insnlar (ozlleikle garbajdakıler) cok samimi ya hepinizi seviyorum ya iyki var bu pati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 aynı fikkirdeyim !! en mutsuz anımda bile garbage derdime derman olmuştur... ....::: teşekkürler garbage :::.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 saolun canlarim benim, sayenizde varim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sen garbage misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 :kucaklamasmileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 anladık anladk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Eee =) Kim tani$tirdi patiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hepiniz tatlı ruyalar gorun canlarım benim . hepinizi seviyorum (Bugun cok olumluyum ya):. ii gecelr herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 iyi geceler sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim uykum hala gelmedi. uykusu gelenlere ii uykular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ReNeGaDe ayaktamısın hala o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 telloş aşkımsın:() keşke herkes art niyetli olmasa da art niyetli fazlasıyla var patide.ii niyetliler kurtarıo bıraktıramıo bu siteyi lakin ve in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar