Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Dire Maul ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ben ikinci 60 ımı 11 gün played ile yaptım paso farm 55 ten sonrada sadece dm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ah dedikleriniz rp server larında olsa... Olmuo kardeşimi olmuo...beni rogue da bugun 60 oldu inşallah... Yanlız oyle yawas ki.. Ama Allah için hiç sıkılmadan oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 cinliler kasarken en az 5 kişi kasıyor. hatta bunu ticarete dokmuş cafeleri mevcut. 30 makinede wow kasılıyor farklı farklı serverlarda. zaten o şekilde satacakları golduda bırakıyorlar. birtane vardı pl satan site. içinde parasınıda bırakıyoruz falan diye ama yalandır bıraksa bıraksa 100g bırakıyordur yada bırakmıyordur. bunun dışında full farm alanlarındalar. ama birtane nette quest guide vardı. kolay level kolay questleri çıkarmışlar kafalarına göre. doğru dürüst kasmadan sağlam xp yapıyorsunuz. ancak o questleri alabilmek için gelmeniz gereken aradaki level boşluklarınıda yine kasmak zorunasınız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar