256 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Arkadaşlar geçen defa bana karşı kullanıldığı için bi ara ben de cz de macro açmıştım.Fakat bu sefer kesinlikle macro açmayacağım. Np=0 olunca da level kasmaya giderim. Sevgili pati arkadaşlardan da böyle bi davranış beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tabıki dostum onlar macro acıyo dıye bız acmıcaz zaten benım ıcın ole bısey soz konusu olamazz.. kesınlıkle karsıyım bugun zaten yeterınce shouttan (afedersiniz) sövdüm.. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 21:10 tarihinde, TranquilityS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 PB gelince koxpun g*tü tutuştu ondan açtı şu enemy attack'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Kosp koxp tarih olur inşallah Gerçi koxp'un yapıcısı da K2 network ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 neden koxp un biyeri tutuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 zaten bence k2 ile koxp arasında bi ticari anlaşma var. koxp kar ının belirli bir % sini k2 ile paylaşıyodur. yoksa k2 çoktan sistamindeki açığı kapatır veya koxp cuları banlardı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Eğer bu Punkbuster denen sistem tam oturursa rayına KOXP tarih oluyo...Bu akşam başıma gelen bi olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.. Event serverina girdim beni oyundan attı 3-4 kere kicked felan yazdı.. Sonra başka bir makine ye oturdum gayet güzel oyunumu oynadım.. Beni oyundan neden attını da söliym Önceki oturduğum makine de deepfreeze vardı..Meğerse ondan sebep beni oyundan atmış.. Yani demek istediğim şu bu punkbuster nasıl bir program ise hemen çözüyo KOXP vs programları ve sizi oyundan atıyor ekranda da kicked yazıyor zaten... KOXP'nin sonu geldi diyebiliriz artık yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 cz de koxp = eziklik , acizlik , karaktersizlik , terbiyesizlik , %+/&%(/&%)(/ dahasıda gelır. şimdi bazı arkadaslarımız karsı taraf koxp acınca sınırlenecek haklı olarak sınırlenıp onlarda yanlıs yola basvuracak hep böle oldu.aman sakın yapmayın kenıdlerı ezık kalsın ezık yasasınlar kosp la 70 e kasıp gelır cz de koxp acar sonra da benım su kadar bu kadar np var der. bır ara yıne abartılmıstı karus lar ve human ler bır olup cz de koxp u bıtırelım dedık herkes town da kendı ırkına yapmayın etmeyın dedı bır cok kısı uydu ama örnek olarak söyleyeyım bır (%)/(& ben acarım kardesım kıskanıyosunuz dımı falan fılan yazarak tepkı gösterdı.ne dıyeyım sakın gaza gelıp kötulere uymayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 işte size Cz de bi 10 dakika once yasadıgım KOsp olayıı [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 townun onune gelmisler.. adım atamiorum.. varmı boyle bisi.. deli olcam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Unutmadan Koxpu Yapanlarin K2 Oldugunu Soyleyen Arkadaslara Gecmiste Olan KOSP Programını ve K2 ile KOSP arasındaki Guclu ßağlantıları Hatırlatırım.. Koxp ise Sadece KoSp un Datalarini Calinmasi ile Yapilan Hile Hurda Taklit Bi Program Olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar