tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arama yaptım bulamadım bu hayvanlardan ne düşer bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 valla Falcon'dan mirage felan düşer heralde harpylerin en gelişmişidir.Troll captaindende glave tahminen söylüyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 captain ve falcon'dan önceleri şell düşüodu. simdiki durumunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 shell düşer ama bunlarda bişey wardı falcondan kafalığı,troll captainden ayaklığı ( bunn gbi bişey bu sallamasyon :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 berserker ve cw yi biliyorumda , bunları merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 berserker we cw'den ne düşüodu. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 neyse teşekkürler keselim bakam 1 2 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bişi düşerse. Seslen xD ßizde akalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 DM: Shell Pauldron DarkStone: Shell Pads Falcon: Shell Gauntlet Berserker or Captain: Shell Helmet CrimsonWing: Shell Boots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 saol ıslak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Berserker :Shell pads.(Güzel de chitin drobu var..) Cw :shell boots dark Stone:boots Fallen angel ve falcon:Gaunlets troll captain tehlikeli fazla kesemedik bilmiyorum pek ne droplanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki dm deki gibi cleaver kukry mirage ms raptor ib shard mard ihtimalı yokmu ? falconda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Belli olmas... Servant of Isaloon dan raptor düşürmüşler bizimkiler... Nerden ne çıkacağı belli olmas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 k2 nin işi bellimi olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ßenim mantiğimca; DM ßir nevi boss.. ßir Harpy,ßir troll,ßir golem gibi çeşit çeşit deil.Tabii Dread mare gibi bosslar Spawn olmuyor.yanlızca boss eventlarda çıkıyorlar. .Zaten içlerinde en zoru DM kesmek. Ve bütün high class itemler veriyor,ama Shell Part'lardan Pauldron droplaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya hiç karşılaşmamıştım daha önce dün lycaon kestik iron bow +lycaon pendant düştü :D hiç sizede oldumu böyle ? (lycaon dan iron bow çıktıgını ilk kez gördüm :) ) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:53 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 obo danda shell gauntlet düşüo bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Javanadan Helmet düştü bana +6 yaptım :P Samma dan Gauntlet :D Lanet olsun oda +6 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu kadar zamandır oynuyorum, Barkk dan ilk defa drop aldım dün. Rogue shell helmet. şaşırdım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CristianoKoray Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dün Akşam saatleri Berserker Drop = Warrior Shell boots Islak ömer abilerle kesiyorduk hatta:) DM'den de roque shell pauldronla,Warrior Shell pauldron çıktı geçen gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar