Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ütopik bi düşünce olabilir ama, belli bi uygulamaya sanal FPS sınırı koymaya yarayan bi program var mı? Sanaldan kastım, uygulama FPS limitinin o değer olduğunu zannedicek ve daha üstüne çıkamiycak. Ama monitör hala normal frekansta çalışcak. Şöyle yani: Mesela çok eski bi oyun var ve aşırı derecede hızlı çalışıyo. 75Hz frekans veya 75 fps, bu oyun için aşırı derecede fazla. Ben bunu 30 fps'nin üstüne çıkamiycak şekilde ayarlamak istiyorum. Sadece bu oyuna özgü olcaa için, monitör 75Hz'de oyun 30fps'de çalışcak. GTA'lardaki "frame rate limiter" özelliği gibi ama; dediim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şimdi oyun dos oyunu mu yoksa windows mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 GTA1'e uygulamak için düşünüyodum. Onda frame rate limiter'ı açınca aşırı yavaş, kapayınca aşırı hızlı. Arada bi değere sabitlemek istiyodum. Ayrıca DOS diil de Windows sürümünü oynamak istiyorum. DOS için Dosbox kullanmak gelmişti aklıma ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki windows versiyonunu dos dan çalıştırmayı deneyince,yine de oyunu açıyor mu yoksa "bu bir windows programıdır" diye bir hata veriyor mu? neden soruyorum,çünkü "moslo.exe" diye bir dos programı var yüzdelik dileme göre yavaşlatabiliyorsun çalıştırmak istediğin uygulamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Oyun direk açılıyo Windows XP'den. Uyumluluk modunda açmaya çalışınca da çeşitli DLL hataları veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://www.hpaa.com/moslo/ yazılana göre win32 için olanıda varmış orda bir bak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 $20 ödemek gerekiyor moslo için,bende şöyle birşey buldum; said: The MS DirectShow SDK CPU Grabber utility can be used to slow CPUs down on Win9x - WinXP systems. http://www.geocities.com/kulhain/ o sayfada link var download için :). [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:43 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Teşekkürler arkadaşlar. Bikaç program denedim, bi tanesi işe yaradı; o da CPU hızını %50'de tutarak. Ama yine de eskisi gibi olmuyomuş. Windows 98 falan kurmam lazım galiba düzgün oynayabilmek için =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş. BaşlatÇalıştır'a gelip dxdiag yazdıktan sonra, ses kısmındaki kaydırma çubuunu Basit'e getirmek yeterliymiş =P Sabahtan akşama kadar GTA1 oyniycam =D [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 19:04 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 trene bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ne gerek var v-sync aç hz değerini max değer yapıor gta 1 için bende öyle yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Kaç Hz ile sınırlamaya çalışıyodun? Minimum 60 olsa gerek. 60 fps GTA1 için çok fazla. 25 fps falan olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar