Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal FPS sınırlama?

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Ütopik bi düşünce olabilir ama, belli bi uygulamaya sanal FPS sınırı koymaya yarayan bi program var mı? Sanaldan kastım, uygulama FPS limitinin o değer olduğunu zannedicek ve daha üstüne çıkamiycak. Ama monitör hala normal frekansta çalışcak.
Şöyle yani: Mesela çok eski bi oyun var ve aşırı derecede hızlı çalışıyo. 75Hz frekans veya 75 fps, bu oyun için aşırı derecede fazla. Ben bunu 30 fps'nin üstüne çıkamiycak şekilde ayarlamak istiyorum. Sadece bu oyuna özgü olcaa için, monitör 75Hz'de oyun 30fps'de çalışcak. GTA'lardaki "frame rate limiter" özelliği gibi ama; dediim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

GTA1'e uygulamak için düşünüyodum. Onda frame rate limiter'ı açınca aşırı yavaş, kapayınca aşırı hızlı. Arada bi değere sabitlemek istiyodum.
Ayrıca DOS diil de Windows sürümünü oynamak istiyorum. DOS için Dosbox kullanmak gelmişti aklıma ilk.
Sosyal ağlarda paylaş

peki windows versiyonunu dos dan çalıştırmayı deneyince,yine de oyunu açıyor mu yoksa "bu bir windows programıdır" diye bir hata veriyor mu?

neden soruyorum,çünkü "moslo.exe" diye bir dos programı var yüzdelik dileme göre yavaşlatabiliyorsun çalıştırmak istediğin uygulamayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş. BaşlatÇalıştır'a gelip dxdiag yazdıktan sonra, ses kısmındaki kaydırma çubuunu Basit'e getirmek yeterliymiş =P
Sabahtan akşama kadar GTA1 oyniycam =D

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 19:04 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...