DeviLisH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Aresten sorumlu Gm ler kim türk yada yabancı bileniniz varmı pm atabilceğimiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 demekki kimse gm bilmiyor areste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bi araLar blackwinds wardı ama şimdi ne kim oldunu biliom ne ilgilenen var mı onu biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Velucia , _mahina , :bigbird: (admin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 mahina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 işiniz bigbird e kaldiysa ALLAH a emanet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bigbird için herkes aynı şeyleri sölüyo Cypher'da idi sanırım bu kişi? Kılıc nasıl biri bu adam bahsedermisin yani dedin ya " İşiniz ona kaldıysa yandınız" gibisinden.. Herkes aynı şeyi sölüyo bu kişi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mahina çok iyi biri bence onla konuş bugün charımı geri verdi anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 banlımıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Hacklenmişti.Charı aldım ama bütün itemler gitmiş pot ve middle class scrollara kadar [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 22:51 tarihinde, crash_rogue tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun.. Gene sölüyorum emeğe saygı göstermeyen ve milletin charı üzerinden geçinmeye çalışan bütün hackerların ALLAH belasını versin... [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 22:54 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bigbird = tam bır bela ...ne zaman ne yapacagı bellı degıl hıc bır sucunuz yokken ban yıyebılırsınız , ama eger gercekten sucluysanız ve yakalarsa da affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Teşekür ederim bende soyuldum onun hakkında konusucaktım ne yapabiliriz die saoun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Synergenx.. İşledigim Sucun Ceza Tahtasındaki Karsılıgı Mute iken 10 level Rollback Atan ( Levelimi Silse SOrun diil.. master kalirdi en azindan.. ) Ve Tum itemlerimi Silen.. Dupe Wipede Dex4 Yuzugumu Bile Silen.. ßir GM den Bahsediyoruz.. Ustelik Hic Bir İşe Yaramayan ßir GM.. ( Gerizekalı Mal :P ) ( Kendi Kaanaatim.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mute çok boktan bişey [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 00:30 tarihinde, crash_rogue tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ciem Tosunpasa sdafasdf çok seviom o adamı geçen ekşi sözlükte rastladım tosunpasa rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya hiçbiri online deil gm lerin kaç gündür mute war a.q. bu ne ya kaç günlük bu mute? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya nedense bigbird le her konuşmam mükemmel geçiyor arkadaşım düpe yaptığını itiraf ettiği halde banını açtı siz hesap edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya baba bigbird in tam nick i ne? ya ben napcam kaç gündür mute li char pffffffffffffff bana yardım edebilcek birinin pm ini werin bide ben mute li iken admin weya gm le konuşabilirmym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar