Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efes euroligden elendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalan tek temsillcimizde elendi fınalfoura gene kalamadık cska ile başa başa oynadık son sn de gitti mac trıbunler full doluydu(mac bileti 1ytl) yazık oldu seneye işallah..
Mesaj tarihi:
ya hakkaten insan üzlülüyo o kadar inanmıştıkı bizim cocuklar prkacın forması hep kan olmuştu popoviç cıktı sakat sakat oynadı.O yunanalı papalukas'ı durdurabilsek alırdık macı
Mesaj tarihi:
cska turu haketmişti ama. ilk maçta son 2 dkk da yaptığımız hatalar, istanbuldaki maçta konsantre eksikliği(8-0,7-0 lık cska serileri), yunan oyuncuyu we panovu durduramadılar. ne diyelim sağlık olsun. Türkiye basketbolda başarıyı özledi. efesin koraç kupası, tofaşın finalde arise kaybettiği saçma maç, avrupa 2. liği we bir kaç final four bu ülkeye yeterli değil. alt yapı diyoruz senelerdir. kimler yetişio yeni nesilden. harun erdanay, ufuk sarıca, volkan aydın, tamer oyguç gibi kaç basketçi yetişti bunlardan sonra. hidayet, mehmet okur, ibo, mirsad vs ... benim gözümde eskiler kadar başarılı değillerdir. efesin koraçı aldığı seneki ilk 5 hala türk tarihinin efsanevi 5 dir. yazık bu ülkede her türlü ortamın olmasına rağmen başarı gelmiyor.bundaki tek nedende artık basketçilerin amatör olarak değil profesyonel olarak düşünmesinden geliyor ki malesef avrupalı insanlar bunları bizden daha iyi yapıyor. Panov 36 yaşında ama turu getiren insan. Türkiyede yıllarca oynadı Panov. Ama daha sonra ülkesine gönderildi. Sonuç final foura takımını sırtladı. Yıldız oyuncu değil başarı getircek oyuncu lazım takımlarımıza.
Mesaj tarihi:
abi ben maça gittim bu arada biletler 1 ytl idi.Seyirci toplamak ıcın yapmıslar harbı yazık oldu ama bı yerdede kaybetceımız butun maç boyunca bellıydı bence
Mesaj tarihi:
nocom@: Kesinlikle +1 alt yapı olayını cozmemeiz lazım artık..
efes daha tecrubesiz doneminde cogu yerli kadrosuyla fınalfour oynamıştı. panov olayında da haklısın. zaten efes-cska birbirleriyle anlaşmış gibiler=) dün bizi yıkan,langdon da efesden gitmişti ya hatta marcus brown gibi adamı bile cska vermiştik...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...