Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ram almayi dusunuyorum fiyatlara bakiyorum ah cekiyorum 256 ddr 400 fiyatı 100 milyon :( 2. el bari alalim diyorum. alsam bir sorun yasarmıyım bu fikir nereden geldi diceksiniz. ömür boyu garantili die biliyorum ramleri de :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla netten almıştım 3kere filan ama ramleri görmeden almıştım 128sdram bozuk çıktı ama normalde sayımı falan yapıo bilgisayar ama sürekli mavi ekran çıkartıodu windows.diğerlerinde bir sorun yaşamadım. ama sen alıcaksan kesin test ederek almanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ram'lerin sorun çıkartacağı şeyler çok fazladır, test et et bitmez, o yüzden bence tanıdık değilse almayıver 2. el[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 2. el ram kesinlikle alinmaz cunku tam olarak test etme programi yoktur, her durumda calisip belirli bir programda hata verebilir, eski windowslardaki mavi ekranin, xp deki kernel32 lerin bas sebebidir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 tesekkurler..[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar