KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Şu cümleyi kurmak istiyorum: K2'nin a.q! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu adamlar 1 kerede dogru iş yapsalar kurban kescem ya sabırrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu cok ıyı benım char askıda kalmıstı 1 saattır gıremıyom exler gitti dıye uzuluyodum sımdı herkesınkı askıda kalmıs kesın res gelır benımkıde acılır insallah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Afedersiniz 2 elleriyle 1 *iklerini doğrultamıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 peki test serverında sıfırdan kasılan charlar n'olucak, silincek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 rofl :S ? abi bu ne ya lisans soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya benım punk launcher acılmıo sizinkiler askıda kaldı bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ne lisansı ki o ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 benim %43teydi normalde girdim baktim %0 yazio.ex kasalim derken elimizdekiler de gitti off ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 necro aynı sorun bendede wardı. setuptan repair yap duzelıyor. ama bu seferde asılı kaldı car Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yoo K2 all of **** Only 20% out of the EXPERIENCE will be copied back to your main live character. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 askı bitti 10061 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: Synergenx pati § 07 Nisan 2006, Cuma - 12:07 [ özel msj ] Bildiğim kadarı ile power up store dan sign up oluyorsunuz... Sonra beta'yı indiriyorsunuz ve o beta ile oyuna giriyorsunuz.. 1 saat için kestiğin her yaratıktan %1000 exp geliyo yani bi harpy den 21k geliyosa 21Milyon exp geliyo olması lazım.. Orda kastığınız lvl bikaç gün içinde kendi orjinal charınıza yükleniyor.. Yani örneğin 59 lvl adam orda 63 oluyosa kendi charınızda da aynı olacak :) ufak bi yanlışlık :) 21000 * 10 = 210,000 ex yapar 21milyon değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 K2 network sux oğlu sux ya bune öfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 herkes dc iken nası full oluyo anlamadım. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 O full demek değil server kapalı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 char askıda kaldı hay allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ulan 2 dk exp kasacaktık hewesimiz kursağımızda kaldı x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 sadece expler deil droplar da 10 kattı beta serverında ne kötü ki itemler aktarılmıycak ben hala 10061 alıyorum giren biri olursa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 işe iyi yanından bakmak lazım ne zamandır 10061 görmüyordum. Ne kadar özlediğimi (!) hatırladım.. Saolsun k2 network.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 girince aoe harpy yapalım level 61 mage Pyrogenix pm atın XD +9 wood staffım var :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Evet arkadaslar 1 saat gectikden sonra oyuna girebilirsiniz. Bizi sectiğiniz icin ilginize tesekkür ederiz bol seviyeler! Lamer lam bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 @K2Network tınn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 nerden repair yapıcaz? hangi set up? ve hangi launcher i diyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar