LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 orc tarafında oylarınızı ::Ashes:: a bekliyoruz şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Walla bn bi orc olarak bu adaylardan en güclülerin Bojan ve Bobowhy olduunu düsünüorum...hayırlısı =) sayqıLar xxxJeNNyxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: Aeneisf demiş ki ; favorim F9DeviL.. ßen ve clanim ona oy vereceğiz İşte bizim türk milletimiz adamlar forumlarında türklere ağza alınmıcak hakaretler ederler bizim türk userlarımız gene F9 gene F9... Adamlar milletimize küfreder biz adamlara gene "Kralım" deriz....Adamlar resmen küfrediyo bizde üstüne para veriyoruz daha çok edin die bu lafla bağlantılı.. Ben bir türk adayının King olmasını isterim Barbaross,Bilinc,Cherkes felan farketmez yeterki türk olsun.. Unutmayın atalarımız ne demiş "Türk'ün türkten başka dostu yoktur" Umarım anlayanlar anlamıştır... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Orclar'da aday olmak istiyodum ama clan ilk 10 da diil :< neyse sağlık olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kesinlikle st_luicipierro olsun derim digerleri zaten en bastan beri aday ama hala alamadı bana bu sefer st alır gibi gelyo oylar st_luicipierro ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 st kim yenimi turedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 murtaza eğer olsaydın aday orc charımla sana verirdim oyumu:))) bazen czde çakışıyoz ama karizman başka:)) orc charımla shes'a vericem(türk olsun orda da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 düzeltme@ Ashes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 § 07 Nisan 2006, Cuma - 20:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kesinlikle st_luicipierro olsun derim digerleri zaten en bastan beri aday ama hala alamadı bana bu sefer st alır gibi gelyo oylar st_luicipierro ye :D -------------------------------------------------------------------------------- bu dedigin adam insanları partiye alıp golemlere ceken 4 tas bastıran adam degılmı yapmayın etmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dediginiz gibi olsun .yinede F9 dan iyidir Bence en iyisi ama neyse.Ben ordaki adaylardan herhangi birine pm attıgımda hic bi zaman cvp alamadım F9 bazen veryo st hemşerim olur zaten oyundada muhabbetimiz iyi bence st olsun ister yeni ister eski turesin kardeşim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ßen Adayim ßütün OYlar ßana :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 arenaya 1 vs 1 gidip kesilince kufur eden adam golemlere cekip 4 tas bastıran adam krallıga adaylıgı bile haketmiyo... bilinc bence favori ..... ikinci favori barbaros (sadece ex kasma hırsına hayranım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya st_luci nin yaptıgı apos partıye tw yada golem cekmekten kotu seekten mılletı alıp yatırıyor ve bundan haz alıyor forumda bunları lanetlerken sımdı bu kral olsun ıyıdır demek nasıl bısey humanlarda mılletın lanet okudugu bırı sırf onun yuzunden turklerı sevmıyen yabancılar var sımdı onu kral adayı gostermek bıle yada savunmak bıle bence yanlıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 iyi benim herseye ragmen favorim st kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 st kral olursa nd leri dusundumde savasta f9 a yazdırılan yazıları yazıcagına yada ezık savasında hepımızın guldugu dıyalogların 24 saat boyunca surucegıne bahse gırerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hemşericilik yapma dp..iş bilene kılıç kuşanana...barbaross en sağlam human warriorlardan bilinc'de en bilge oyunculardan..ikisinden biri inşallah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bilinc olabilir ama ben barbarosun olmasını istemiyorum ozel bi sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Bu oyunda saygı duyduğum 4 insandan birisi Bilinc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben oyumu bilince werdim ben we bikac ark bilince werecez biri hariç o cherkese werio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Benimde Human chari min oyu Bilinc 'e.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 İnşallah diyorum bilinc,Barbaross veya cherkes'ten birisi olur Kral.. Az önce baktımda F9devil kafayı almıştı inş. seçilmez.. Abi oyundaki noob diye tasfir ettiğimiz türk grubu F9devil'a veriyo oyları.. Neyin ne olduğunu bilmeden F9devil'a oy veriyolar bunun önüne geçmek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Evt nooblar F9 a veriyo birde eger Illuminati kral cikartirsa kaleden dusuyor ve o zaman da bizim planlar suya dusuyor :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 22:24 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 JadedXavier hiç sanmıyorum %5 şansı var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Aeneisf demiş ki ; favorim F9DeviL.. ßen ve clanim ona oy vereceğiz İşte bizim türk milletimiz adamlar forumlarında türklere ağza alınmıcak hakaretler ederler bizim türk userlarımız gene F9 gene F9... Adamlar milletimize küfreder biz adamlara gene "Kralım" deriz....Adamlar resmen küfrediyo bizde üstüne para veriyoruz daha çok edin die bu lafla bağlantılı.. Ben bir türk adayının King olmasını isterim Barbaross,Bilinc,Cherkes felan farketmez yeterki türk olsun.. Unutmayın atalarımız ne demiş "Türk'ün türkten başka dostu yoktur" Umarım anlayanlar anlamıştır... Saygılar... -------------------------------------------------------------------------------- THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! Kral Türk olsa ne olacak olmasa ne olacak!.. Madem Bu kadar milliyetcisin Türk olmayan adamlarla ne muhattab ol ne clanlarına gir ne de Partilerinde buLun!.. Ne de bu gavurların oyununu oyna.. iMZANA bak.. dediğin Laflara bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ayrıca Hak edene herkes küfür eder.. Kimse Kimseyi yalandan yere Sövmez. Ve bende istediğime oy veririm.. sana ne?ßenim hakkımda yorum yapma hakkına sahip deilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar