Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Evet 3 haftadır giremiyorum oyuna.visa veya electron visaları kabul etmıyor alet. Yok banka kabul etmiomuş odemeyı - ki benin kartla başkaları oynuo-. 2 mail attım blizze aynı cevap geldı. bi fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aynısı bana da olmuştu, sonra bir kontrol ettim hesabımda para olmadığını gördüm, bence bir kontrol et, ama eminsen para olduğunun, mail at diyecem de atmışsın :) neyse ben mail atmıştım 3-4 gün içinde cevap veriyorlar. tabi blizzard tarafında da bir problem olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Aynısı dün benim başıma geldi ve bu nedenle 24 saatlik ban yedim. 3 Farklı karttan denedim fakat hep CVV kodu yanlış uyarısı geldi, sonra bir arkadaşın kendi hesabını ödüyor olduğu kart ile denedik aynı uyarı onda da çıktı fakat 2 dk sonra account açıldı. Bu topic'i gördükten sonra sorunun blizzard tarafından kaynaklandığından emin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar