KILIC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Az Once DC Oldum.. Oyuna Girdigimde Sadece 3 - 4 Parca Kalan HClass Itemlerimin Ortadan Kaybolmus Oldugunu Gördüm.. ( Periyodik Her Gece Sifremi Resetlerim.. ) Madem ßu Oyunda Herkesin Siki Adabıyla Oynayana Kalkıyo.. ßakalım ßundan Sonra ßeni Kim Engellicek.. Adamlıksa Adamlık ßi Yere Kadar.. Yeterse Yeter.. ßundan Sonra ßende Karaktersizim.. ßende Şerefsizim.. ßakalım Nolucak...
tasci Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 öyle olursa tanıdığım bi kaç kişi cypherda gıral olur xD
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Arkadasina Kasmasi icin itemlerini veriyosun.. adam itemleri dupeliyo.. wipede legal oldugunu sandigin itemlerin siliniyo.. cafede bilgisayarinda oturan musterin.. versene abi bi bakcam dio.. musterilerle ilgilenirken ortadan kayboluyo.. 0 dan alip adam yerine koyup giydirdigin eline silah verdigin adam.. master olunca itemlerini alip baska clana gecior.. gelip sana kufur edior.. ks yapior.. sikerim boyle adaleti bugune kadar oyun sonucta demistim.. bundan sonra bende illegailm.. banlamazlarsa a.k
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ve hala bu oyunu oynuorsun madem bu kadar bezdin nie hala oynuorsun burda millete yakınıp duruorsun bırak oyunu o zaman alla alla böle şey görmedim
Arthas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yuru be kılıc arkandayım herkes bu oyunun icine ederek zevk alıyo sende zevk alma isteginde haklısın sonucta oyun ve zevk almak icin oynanması lazım tamamen katılıyorum sana
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Neden Oynuyorum.. Güzel ßir Soru.. İnt Cafeciyim.. Ve Knight Oynatarak Para Kazaniyorum.. E ßi Şekilde Knightin Reklamını Yapmam Lazim Değilmi ?
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yazdıklarınla reklam yapmanın yada kafe sahibi olmanın bi alakası yok ama neyse...
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ßak işine ya seninlemi ugrasicam..
pckopat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Fatih Hep Destek Tam DeStek Arkandayım... [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 01:06 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ]
DarkShines Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 walla aynen katılıorum kılıc bu gune kadar ne dupe yaptım nede baska bisi ama bakıorum yalaka olmadan data base veya keyloger yollıyıp elalemı hacklemden haksız yere bişileri yapıp adam olmadan dupe yapmadan bu oyunda hıc bısı olunmuyo hyer yer .... çocu kaynıo bende bu günden sonra nasıl dupe yapıldını orencem koxp kullanrak lvl kascam cz ye veya savasdfa np kasmayı dusunmuorum ... ama dupe ve koxp artık kullancam dupe nasıl yapıldını bılen warsa pm me xD
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 dupeyi bildiği halde yapmayan varmıdır...
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 k1l1ç baba geçmis olsun... (sizde susun lan tan1madan etmeden amk)
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 dupe vs .. onu bilememde en temiz dene server areste bile suan uzaktan arrow shower kullanan dolu yazık ..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 en temiz server arees deildi bunu bil...
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 tabi ego tatmin icin oynuorsan orası ayrı acıkca söyliyim ben koxp ta yapıorum dupede hiçte hacklenince buralara gelip sikayet etmiorum madem bu oyunu oynuorsun katlanıcaksın sana kimse dupe yapma diyen yok yada koxp yapma oyunun % 99 u koxp kullanıor ve % 50 side dupe yapıor geri kalanıda bilmediği icin yöntemini yapamıor bilseler onlarda yapıcaklar...
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kurtlar vadisinde de şu an aynı senaryo var :) ilginç.
Öne çıkan mesajlar