BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 oynuodum gayet güzel birden düştü sora kalmaya bşladı burda aynı problemi olan warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 var bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oranar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yeter artık bıktım 2 gunder onx chainin son q sunu yapmam için drakkinin bloodu almaya kasıorum ya party dagılıo ya da elektrik gidio bugun dedim ypacam kesin tamda guzle bi party bulmusum pat gitti dc yedim daha da girmio lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Aynı sey bende de var su an login de olamıyorum acaba Turkiye ile ilgili mi yoksa blizz kaynaklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 söylemekten nefret ediorum ama aynı şey bendede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kalabalıktandır ..biraz bekleyin sora yine dc olun sora yine bekley,n sora yemege gidin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 rezalet.. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:16 tarihinde, gdspll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 duzeldi.. Ayrıca turkiye ile alaka yookk... herkes Dcc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oranar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya hadi neyse dc yedim ama tekrar oyuna girince bu sefer millet ignore lıo beni instance ın ortsaında cıktım sanarak buda cok berbat bi durum yeter artık bıktım dogru duzgun oynamak istiorum her ay para vercem die bi yerimden ter akıo zaten lanet olsun benim hala duzelmedi =( [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:20 tarihinde, Oranar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 4 dragons yüzünden büyük ihtimalle sabahtan beri 3. dragon spawniymis sanirim, tam raide girdim dalga geciyodu bizimkiler blizzardla sanirim, duskwood yolunda sunucu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yahu arkadasım rank kasıyor rank 13 %95 lerda cık ben giricem dedim dinlen diye adam icin 1-2 savas bile cok önemli adam cıktı simdi ben giremiyorum löl [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 19:28 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Şöyle nezaman wow oynayacak psikolojiye sahip olsam server gidiyor. Ben böyle şansın içine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 girmio benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar