mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden çünkü anti-patikmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 neden? nedeeen? hayıır=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 topige girmeden önce, sevilmeyen patiler diye bir icerige sahip olacagini düsünüp, kendi ismimi görebilme umudu ilen girdiydim ancak cok büyük bi hayal kirikligina ugradim, ne diyim tesekkür ederim^^ ben de seni seviyorum canim benim (sapitti galiba, sallamayin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende böyle bişi beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 benim çok hoşuma gittmi bu espiri ondan yayınladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 anti-patikci olan yoqmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 peki iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 çünkü hep dandik ilerledik, jeopolitik konumun değerini bilemedik zaman geçti hep,tik tak tik,tak tik. diye devam edesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 rapim alev aldı sardı ateşi dört yanı.. kurunun yanında yaşta yandı..... nımınıımını nım nı ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 anti-patik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=177974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 espiriye öldüm yaaa. hemen heryerde kullancam bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 banada sataşma gibi geldi ama o igrenç espiriyi gördükten sonra hmm tamam olmuş bu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar