Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vapurda simit atma yasaklanıomuş diolar.

malik

Öne çıkan mesajlar

"denizi kirlettiği, martıların doğal diyetine zarar verdiği gerekçesiyle ido nun aldığı yeni karar.

yasak dahilinde martılara ve tüm uçan kuşlara her türlü yiyecek maddesinin atılması, bir genelge ile yasaklanıyor."

diolar ekşide.
ne derece mantıkldır die sormak istedim
Sosyal ağlarda paylaş

Evet simit düşse ne olcak? Organik zaten dağılır yani kirletemez

Cam, plastik atılmasına karışmazlar, simit atmayı yasaklarlar

O martılara simit atmasan ne olcakki? Gitçekler çöp karıştırcaklar gebercek alayı. Simit atılsın

Hem denize düşse bile bu sefer balıklar bırakmaz onlar yerler. Hiç yenmese de sorun değil, dağılır gider yani...

Gereksiz bi karar bence
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız sizden ricam akpye chphe hlpye bağlamadan mantıklı bi şekilde tartışmanız.pişman ettirmeyin tamamen doğrusu ve mantığını mrk ettiğim için açtım.

bana da atmakta pek sakınac görülmüo sonuçta o hayvanların doğal diyeti ne?balık yada öle şeler.ekmek atınca nası bozuo olabiliriz.bana saçma gelio.artı yasakladın hadi kime ne kadar duyurabilecek ve uygulatabileceksin?

artı şişe atanlara vapurda dalıourm gibi bi şey ben.
yani yasak koymak dioruz da iskeleden erken atlamk da yasak.nasıl bi önlem alıcan durdurmak için o da önemli?önlem alacaksan ve ysakla bazı şeleri durduracaksan şişeden başlayalım bence de.

edit:gerçi bence bizi yiyolar,uydurma gibi gelio da,tartışalım zarar çıkmaz.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 15:58 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ala ala?

akp ye bağlanınca niye mantıksız olsun?
vapurlar idonun, ido belediyenin, belediye de akp'nin.

asıl sen mantıksızlaşma, akpnin belediyedeki icraatları beğenilmezse bir daha seçimlerde başka partiye oy verecek istanbullular niye bağlamayacak mışım? niye eleştirmeyecek mişim?

akp nin yaptığı şeyleri körü körüne kötülemek yanlış ama akp ye yapılan her eleştiriye "akp düşmanııı hede hödö" diye tavır almak, kulak tıkamak da bi o kadar kadar yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

:)
takıl kafana göre.
ben işin mantığından bahsediorum.
seni ilgilendirmio milletin oyu.
bunun sonucunda herkesin kafasına göre bi şekil belirir.kim neye veriosa ona oyunu verir.
biz olayın doğrulunu yada yannışlığını tartışıoruz.
varsa bi düşüncen,söle eyvalla..

siyaset forumu yaptınız patiyi anasnı satayım.
istiosan akpye sövmek.
www.gizlisiyaset.com,gir kime ne sölemek istiosan söle.
baydınız valla

edit:%90ınızı akp karşıtı,aslınızı dainkar ediosunuz ayrı bi kılım ona.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 16:26 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

he canım. göbek bağımı sen kestin, benimle beraber yaşadın, benim kafamın içinden geçeni hepsini de duyabiliyorsun..

saçma sapan bir kural varsa ve bunu belediyenin bir alt kolu yapıyorsa, bu kuralın sorumlusu belediyenin başındaki partidir. bu ödp de olsa chp de olsa dsp veya başka herhangi bir parti olsa yine onun sorumluluğundadır. o parti akp olursa da kalkıp "aaa akp ye laf yok" diyecek halim de yok..

herkes de herşeyinize düşman maşşallah, kimse şehrin iyiliğini falan isteyerek eleştiri yapamaz zaten.. ne bitmez çileniz varmış..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ne derece mantıkldır die sormak istedim

@rahan:topicin amacına bak.
yorum yapıosan yap yoksa söv sen yada öv çok da bi taraflarımızda.abuk subuk o chp bu akp ne olack bu miillet demenizi istemiorum,bunun içinde açmadım bu konuyu.
neyse pff.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...