iamLight Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 adamlar kosp yapıyorlar 70 oluyolar sen kosper sın diyorum cezamı çektim 1 ay diyor . 1 ay kospcu nasıl ban yer 1 ay sizce adil mi ? nick: nese sonra söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tamam ^^ [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:00 tarihinde, MuslumGursex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 sizce adil mi ? tamam mı devam mı diye sormadım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bak şimdi bi laf atıyorsun ortaya sonra diyosun ki "Sonra sölerim" amacın ne ? ======================================== THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arkadaşım sana diyorum kosp yapıp 1 ay banlı kalın sonra 70 olmak adil mi diyorum sadece önce o soruma cevap ver sonra kim olduğunu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 2,5 yıldır kasıyorum hala 70 olamadım ya sabır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 neyse boşverin biz kasalım malak gibi herşeye boyun eğelim amaaaaan bizene olsun millet . Sözüm sana Kleanthis kosp yapıyosun dupe yapıyosun sonra haklı bişeymiş gibi dolanıyosun . 1 ay banlı kalıyosun kosptan millet glitchten 2 ay banlı kalıyo . sonrada sen kospcusun dediğimde cezamı çektim diyosun 1 ay la kosp cezası olmaz arakdaşım hadi eywallah hepinize ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dupe yapanlarda lvl 63 de bende fazla AP AC HP ye sahip oluyolar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 1 ay bence az daha fazla olması gereklı hem arkadasın dedıgı gıbı bazıları 2,5 sene kasıyor halen 70 olamıyor 1 ay adıl bır ceza degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 söyledigin kişiye baq :D + burda cogu kişi koxpla kasıo kasan kişilerin bazıları açıkca söylüyo evet kastım die kimileri ise yok ben kasmadım..bilegimle kastım diolar.1 [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:27 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Macroculara eskiden güzel bir ceza uygulanıyordu. Nedense uygulamıyolar artık. Hem 1 ay cezası veriliyordu hemde 5 lvl düşürülüyor, 2 kez macro yaptığında 90 gün ve 10 lvl. 3 kez yaptığında süresiz bandı. Gerçi macrocuların %90 yakalanmıyor. Sürekli yakalayacak bir sistem olmadıkça 2-3 tane gmin dolaşrak adam yakalaması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @stuner_cypher ama sonuçta dupe itemler bir süre sonra siliniyor . peki senin gibi kospçuların lvlleri düşürüolar mı burda kendini haklı çıkarmaya çalışma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 benim postlarımı oku ben kastığım lvl e haklı demedim hiç bi zaman. çatır çatır bossda kestim DM de saklamıyoruda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ha bide harpye ks yapanlar ban yiyodu aresde ey gidi günler... ama user artıkca hilecileri yakalamakda zorlaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar