AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 09:31 oyunda dc oldum sonra girmeye çalıştım hackshiled geçemiyorum connection failed veriyor. Herşeyi denedim res attım bağlantıyı resledim cık gene aynı gene aynı benim gibi oyuna giremiyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 işin komiği siteyede girmiyor sanırım genel bir sorun :S inşallah öyledir uğraşamam şimdi formatla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aynı sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Rahatladım valla sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 türktelekomdan da olabilir sorun benim baglantım çok berbat şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu konpeacker mı ne die bi site vardı tam olarak urlsini bilen varmı? bubba sen bilirsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 MiLiTaN_44 Pm den soracak kadar acizsen forumu kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 acharad okuman var galiba dimi? orda yazıo bilen varmı not olarak bubbaya sordum... ben acil deyilim..pmden de yazılacak özel bi konu deyil! dikkatlice okursan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 punkbuster test i icin girilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar