oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aslında addon sorunu galiba ama ben çözemedim, dün addonlar makinayı kilitlediğinden (3 kez oldu) reset repeir attım interface ve tüm costum seçeneklerim resetlendi, wowa girdim çok güzel kilitlenmiyo cosmosun yeni versiyonunu yükledim oda sorunsuz çalıştı... sonra moblarla kapışmaya başladımki oda ne kendime buff heal atamıyorum tuşa bastığımda el işareti yanıyor ve heal ve buff atılacak karakteri seçmemi bekliyor...daha önce tuşa basarbasmaz önce bana atardı eğer biri seçiliyse ona atardı tabi şaşkınlıktan dayağı yedim... ya ben ayı formunu kısa yola almıştım regrowu atıp geçiyodum hemen ayı forma şimdi vakit alıyo seçmemi bekliyo ve iğrenç kötü geliyo öncekine alıştığımdan, bunun ayarını bilen varmı çok kurcaladım bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 hehe alışmışsınız addon ile oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 f1 le kendini seç tab la en yakın düşmanı seç add on larınıda sil :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 cosmos'un ayararına bak orada SelfCast olması lazım. Onu aktif hale getir sorun kalmaz. :) Yalnız Addonlara o kadar alışmış ki Bazı şeyleri oyunun kendi özelliği sanmaya başlamış arkadaş :) Edit: Eğer ayarlarda bulamazsan. Bunu kullanabilirsin. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:03 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saol ama duruidle hiç addonsuz oynamadım onun için özelliğin kendinden olduğunu sandım ama resetleyince devam edince anladım bunu addonun yaptığını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu arada cosmosun yeni addon listesinde yok galiba eskisinde vardı onu silince gitti kontrol ettim senin dediğini eve gidince ekliyeyim olur heralde tekrar sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 regrowth atıyorum 5 te ise "alt+5" yap direk atarsana o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Barları değiştiren bir addon ya da Barlarda oynama yapan bir addon kullanıldığında Alt tuşu işlevini kaybediyor bir halta yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar