Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duruid heal

oktayca

Öne çıkan mesajlar

aslında addon sorunu galiba ama ben çözemedim, dün addonlar makinayı kilitlediğinden (3 kez oldu) reset repeir attım interface ve tüm costum seçeneklerim resetlendi, wowa girdim çok güzel kilitlenmiyo cosmosun yeni versiyonunu yükledim oda sorunsuz çalıştı... sonra moblarla kapışmaya başladımki oda ne kendime buff heal atamıyorum tuşa bastığımda el işareti yanıyor ve heal ve buff atılacak karakteri seçmemi bekliyor...daha önce tuşa basarbasmaz önce bana atardı eğer biri seçiliyse ona atardı tabi şaşkınlıktan dayağı yedim... ya ben ayı formunu kısa yola almıştım regrowu atıp geçiyodum hemen ayı forma şimdi vakit alıyo seçmemi bekliyo ve iğrenç kötü geliyo öncekine alıştığımdan, bunun ayarını bilen varmı çok kurcaladım bulamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

cosmos'un ayararına bak orada SelfCast olması lazım. Onu aktif hale getir sorun kalmaz. :)

Yalnız Addonlara o kadar alışmış ki Bazı şeyleri oyunun kendi özelliği sanmaya başlamış arkadaş :)

Edit: Eğer ayarlarda bulamazsan. Bunu kullanabilirsin.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 11:03 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...