Aykan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya gmail google felan açmıo hiç bişeyi. sorunu olan varmı ba$ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narlie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bendede paticik dışında hiçbir şey açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bende de 5 dakika önce basladi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bendede 5 dakkaya kadar vardı geçiyo yavaş yavaş. uyanıyo daha garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 böyle olaylar olduğunda, şehriniz ve servis sağlıyıcınızıda yazarsanız, hatta ilçe bile iyi olur mesela. internet çatır çatır son sürat istanbul şişli, kablonet 512k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Ya ne zaman düşünsem "Sanki adsl düzeldi, kablonet istemiyom galiba... " diye; hemen ertesi günü başlıyo sorun. Geçen gün yine böyle düşünüyodum; şimdi işkence çekiyorum. İstanbul/Üsküdar(Acıbadem) 512k ADSL, hız %40 düşük, sitelere girmek işkence; site erişimlerinde aralıksız "connection timeout". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ultrakablo tv'den baglanıyorum. yurt dışı biraz yavas gibi ama açılıyor. efsunluyuz biz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: Konu: İnternet gene yawaş olağan ve doğal bir durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 demi alştık artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar