Mille Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yernine karar veremedim ama burası uygun diye dşündüm kusura bakmayın yanlış yere açtıysam şimdi gmt+2 filan gibi saat dilimleri var onlar kaça tekabul ediyo mesela gmt +2 ye göre şu an saat kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 İstanbul gmt+2; 23:37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Gmt nin açılımı greenwich meridian time sanırım gmt+2 de bizim bulunduğumuz saat dilimi. şu an greenwichte saat kaçsa ona 2 ekleyeceksin o oluyor tabi bizdeki yaz saati ve kış saati uygulması ile kayıyor biraz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tamam saolun bi türlü denk gelmiyo sitelerde saatde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 GMT = Greenwich Mean Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar