Dennis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 BL dan bir arkadasım 500-1000 arası para karsılıgı gold almak istiyor pati accu olmadıgı icin onun yerine ben yazıyorum. Kendisi gold satan sitelerden almaya tırsıyorda ban korkusu yuzunden :D irtibat icin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sitelerden aldığında bir sorun olcağını sanmıyorum. Birkaç kere arkadaşım aldı bir kerede ben almıştım. www.ige.com'u dene orası baya güvenli ve uygun fiyatları. GittiGidiyorda kendini çok zeki sanan arkadaşlarda satıyor 1k goldu 140YTL ye. Aman uzak durun derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 almasın ban yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tabi o risk de var ama yinede karar arkadaşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar