Fle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 scripts bolumunde yazanlardan yararlanarak script yaptim , sphere/scripts içine attım fakat bir turlu calistiramadim yardimci olurmusunuz? A [spo] [ITEMDEF i_magic_robe] DEFNAME=i_magic_robe NAME=magic robe ID=i_deathshroud ARMOR=35 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, i_sewing_kit RESOURCES=50 i_cloth ON=@Create HITPOINTS={30 100} color=0800 MOREY=00 attr=02 ON=@Equip if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if (>=0.1) || (>=0.1) || (>=0.1) || (src.tactics>>=0.1) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. (Combat skilli) unequip return 1 endif src.events +e_resist ON=@UnEquip src.events -e_resist [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) sayua 0835,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || () src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeble_mind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove [EOF] [/spo] Simdiden çok teşekkürler..
Fle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bir de esyalarin uzerindeki newbiefied yazisi kayboldu bunda da yardimci olursaniz sevinirim.
ocean Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 [spo][ITEMDEF i_magic_robe] DEFNAME=i_magic_robe NAME=magic robe ID=i_deathshroud ARMOR=35 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, i_sewing_kit RESOURCES=50 i_cloth ON=@Create HITPOINTS={30 100} color=0800 MOREY=00 attr=02 ON=@Equip if !( > 98.0) || !( > 98.0) || !( > 98.0) src.sysmessage @81,1,1 Bunu Giyemezsiniz. unequip elseif ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) src.sysmessage @81,1,1 Bunu Giyemezsiniz. (Combat skilli) unequip endif src.events +e_resist ON=@UnEquip src.events -e_resist [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) sayua 0835,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || () src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeble_mind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove [eof] [/spo] öncelikle scriptinin uzantısının .scp oldugunu kontrol et o şekilde dene eger yok hayır mage robe çıkıyor ama kullanamıyorum diyorsan üsteki şekilde dene(ben denemedim ) newbified ise fix scp nin içinde büyük ihtimal, On=@ItemClick altında böyle bir kısım olması lazım if !() if (&04) // blessed itemlari belirt act.message [newbified] endif kontrol et yoksa ekle veyatta orayı bozmuş,silmiş olabilirsin.
Albert Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 spheretables'ta [resources] kisminda bulunan scriptlerin altina scriptin yolunu belirtirsen isini gorebilir. ama arkadas yukarida yazmis ilk once uzantisini *.scp haline getirmen gerekir.
Lyne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senin hatan ile ilgili degil ama resist event içindeki if döngülerini sonlandır ki olası bir loop hatasıyla karşılaşmayasın.
bilgehan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ID=i_deathshroud ID=i_deathshourd olacak sanırım
Öne çıkan mesajlar