Fle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 scripts bolumunde yazanlardan yararlanarak script yaptim , sphere/scripts içine attım fakat bir turlu calistiramadim yardimci olurmusunuz? A [spo] [ITEMDEF i_magic_robe] DEFNAME=i_magic_robe NAME=magic robe ID=i_deathshroud ARMOR=35 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, i_sewing_kit RESOURCES=50 i_cloth ON=@Create HITPOINTS={30 100} color=0800 MOREY=00 attr=02 ON=@Equip if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. unequip return 1 endif if (>=0.1) || (>=0.1) || (>=0.1) || (src.tactics>>=0.1) src.sysmessage Bunu Giyemezsiniz. (Combat skilli) unequip return 1 endif src.events +e_resist ON=@UnEquip src.events -e_resist [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) sayua 0835,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || () src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeble_mind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove [EOF] [/spo] Simdiden çok teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bir de esyalarin uzerindeki newbiefied yazisi kayboldu bunda da yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 [spo][ITEMDEF i_magic_robe] DEFNAME=i_magic_robe NAME=magic robe ID=i_deathshroud ARMOR=35 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, i_sewing_kit RESOURCES=50 i_cloth ON=@Create HITPOINTS={30 100} color=0800 MOREY=00 attr=02 ON=@Equip if !( > 98.0) || !( > 98.0) || !( > 98.0) src.sysmessage @81,1,1 Bunu Giyemezsiniz. unequip elseif ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) || ( > 0) src.sysmessage @81,1,1 Bunu Giyemezsiniz. (Combat skilli) unequip endif src.events +e_resist ON=@UnEquip src.events -e_resist [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) sayua 0835,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || () src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeble_mind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove [eof] [/spo] öncelikle scriptinin uzantısının .scp oldugunu kontrol et o şekilde dene eger yok hayır mage robe çıkıyor ama kullanamıyorum diyorsan üsteki şekilde dene(ben denemedim ) newbified ise fix scp nin içinde büyük ihtimal, On=@ItemClick altında böyle bir kısım olması lazım if !() if (&04) // blessed itemlari belirt act.message [newbified] endif kontrol et yoksa ekle veyatta orayı bozmuş,silmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 spheretables'ta [resources] kisminda bulunan scriptlerin altina scriptin yolunu belirtirsen isini gorebilir. ama arkadas yukarida yazmis ilk once uzantisini *.scp haline getirmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 senin hatan ile ilgili degil ama resist event içindeki if döngülerini sonlandır ki olası bir loop hatasıyla karşılaşmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ID=i_deathshroud ID=i_deathshourd olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar