elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 konuyu nereye açsam bilemedim kusura bakmayın. 1 saat önce 2 azı dişi çektirdim (4 numara) sağ üst ve sağ alt kanama bir türlü durmuyor. önerisi olan var mı? anestezinin etkisi de yavaş yavaş kayboluyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ac telefon discine sor abi, ne desek bos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dişçim ekstra bir sargı bezi gibi bişey verdi koyduğum çok kan dolarsa çıkarır bunu koyarsın dedi eheh yedek bezi koydum o da kan oldu kesmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 telaş yapma elmacım.. diş olayında 2 lt kan kaybediosun ama normal.. bas tamponu.. o kan dolsun sonra ötekini.. dinicektir yakında.. dinmezse ölürsün en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 2 lt mı yuh bence abartı bı rakam o discıne guvenıyorsan sorun yokta ılk defa gıttıgın bırı fılansadıkkatlı olmak lazım sen bıraz bekle gecmezse gıt dırek adamın kapısına goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 portakal gibi kani sulandiran yani pihtilasmayi önleyen besinlerden kacin tampon yap gecer : ) gecmis olsun tekrar edit: kani da yutma [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:49 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yakın zamanda azı dişini cektirmiş biri olarak soyleyebilirim ki 2,5 saat kanı durmadı:/ ıslanmaması lazım,bir de dilini temas ettirmemek gerek demişti dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dory geçmiş olsun. sen de mi benim gibi ortodonti için çektirdin? benim dişler sapasağlamdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bardağa akıt boşa gitmesin fresh blood diye satarsın kan pıhtılaşma problemin olsa zaten bilirdin önceden durur kanaması olmadı dişçini ara tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 fresh blood for sale hehe. ten million dollars per glass lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 of kotuymus saglam dişi cektirmek, geçmiş olsun:) yok agrıdıgı için cekilmişti benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 benimde 20lik dişim cıkıyor cıkmadan cektireyimmi ? cok ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Dışarıdan buz koy.Bağla suratına :) Tükürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Fin 20 lik dişi bir an önce çektirmelisin. benimki yamuk geliyor diye daha çıkmadan, neşterle et kesilerek alındı. yamuk geldiği barizdi röntgende ameliyat acıyor mu diye soracak olursan . kelimelerle anlatamam. 20 lik çektirmiş bir insan bilir ancak o acıyı. (hehe korkutmak istemem ama böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 heh ben 20lik dişlerimin cıktıgını hissetmedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 rakı iç 2 duble, kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 üüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tampon kalmadıysa pamuk sıkıştır onu ısır.. 20yaş dişiyle ilgili kararı bırakın diş doktorunuz versin.. hatta kaliteli ve güvendiğiniz bir doktora gidin... çünkü gayet düzgün çok güzel şekilde çıkacak olan dişe operasyon yapıp çekmeye kalkan doktorlar var... yani 20lik dişlere önem verin neresi ucuzsa oraya gidelim mantığıyla hareket etmeyin ki öle yapıcağınızı da sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 azı dısının ztn kanaması epey uzun suruyo.O bakımdan pek korkma da bı dıscıyı ara eger ıcınde kaldıysa cok fazla bıde dılınle o tarafa dogru cok bı baskı yapma annene soyle bı de oraya pamuk fln sıkıstırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hiç bir şey yapmıcan kanadıkca tukurcen dılını mılını götürme öyle bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dişçine sormuşun da burda neden soruyorsun ki sanki daha profesyonel bir yardım alcan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kendini kasmayınca daha çabuk duruyor kanama o açıdan fazla kan emmekten kusmaya başlamış vampir triplerine gir, zve k al yani olaydan, lay lay lom takıl ağzına su alıp çalkalama, pamuğu fazla bastırma, tükürürken zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: telaş yapma elmacım.. diş olayında 2 lt kan kaybediosun ama normal.. bas tamponu.. o kan dolsun sonra ötekini.. dinicektir yakında.. dinmezse ölürsün en fazla :) Adam haklı ne desek boş!!! A:SDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar