Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş çektirdim - kanı durduramıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuyu nereye açsam bilemedim kusura bakmayın.

1 saat önce 2 azı dişi çektirdim (4 numara) sağ üst ve sağ alt

kanama bir türlü durmuyor. önerisi olan var mı? anestezinin etkisi de yavaş yavaş kayboluyor bu arada
Mesaj tarihi:
dişçim ekstra bir sargı bezi gibi bişey verdi koyduğum çok kan dolarsa çıkarır bunu koyarsın dedi

eheh yedek bezi koydum o da kan oldu kesmedi yani
Mesaj tarihi:
2 lt mı yuh bence abartı bı rakam o
discıne guvenıyorsan sorun yokta ılk defa gıttıgın bırı fılansadıkkatlı olmak lazım sen bıraz bekle gecmezse gıt dırek adamın kapısına goster
Mesaj tarihi:
portakal gibi kani sulandiran yani pihtilasmayi önleyen besinlerden kacin
tampon yap
gecer : ) gecmis olsun tekrar

edit: kani da yutma

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:49 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yakın zamanda azı dişini cektirmiş biri olarak soyleyebilirim ki 2,5 saat kanı durmadı:/ ıslanmaması lazım,bir de dilini temas ettirmemek gerek demişti dişçi
Mesaj tarihi:
Fin 20 lik dişi bir an önce çektirmelisin. benimki yamuk geliyor diye daha çıkmadan, neşterle et kesilerek alındı.
yamuk geldiği barizdi röntgende

ameliyat acıyor mu diye soracak olursan . kelimelerle anlatamam. 20 lik çektirmiş bir insan bilir ancak o acıyı. (hehe korkutmak istemem ama böyle)
Mesaj tarihi:
tampon kalmadıysa pamuk sıkıştır onu ısır..

20yaş dişiyle ilgili kararı bırakın diş doktorunuz versin.. hatta kaliteli ve güvendiğiniz bir doktora gidin... çünkü gayet düzgün çok güzel şekilde çıkacak olan dişe operasyon yapıp çekmeye kalkan doktorlar var...

yani 20lik dişlere önem verin neresi ucuzsa oraya gidelim mantığıyla hareket etmeyin ki öle yapıcağınızı da sanmıyorum
Mesaj tarihi:
azı dısının ztn kanaması epey uzun suruyo.O bakımdan pek korkma da bı dıscıyı ara eger ıcınde kaldıysa cok fazla bıde dılınle o tarafa dogru cok bı baskı yapma annene soyle bı de oraya pamuk fln sıkıstırın
Mesaj tarihi:
kendini kasmayınca daha çabuk duruyor kanama
o açıdan fazla kan emmekten kusmaya başlamış vampir triplerine gir, zve k al yani olaydan, lay lay lom takıl
ağzına su alıp çalkalama, pamuğu fazla bastırma, tükürürken zorlama
Mesaj tarihi:
said:
telaş yapma elmacım.. diş olayında 2 lt kan kaybediosun ama normal.. bas tamponu.. o kan dolsun sonra ötekini.. dinicektir yakında.. dinmezse ölürsün en fazla :)

Adam haklı ne desek boş!!! A:SDA
  • Yeni Oluştur...