Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pb test serverda kendi char1n1zla oynayabilirsiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet arklar oyuyna normal giriosunuz arese falan xD

power up 1 aç1yosunuz orda test server sign up die bi yer olcak ona t1klay1n sora pb teste is le kendi char1n1zla girebilirsiniz sitedede ya1yor aç1klama
Mesaj tarihi:
Tıklayıp alamıcağın uzaklıktaki kutuyu aldığın zaman, Yarım saat hareket etmeden aynı skili kullandığın zaman oto ban atıyomuş.

NOT: AĞA dediğin zamanda charı siliyomuş bu yeni program..
Mesaj tarihi:
şindi gördüm asıl oynaddıım char. la girince bastım ordaki yazı kayboldu ama şu an başka hiç bişe olmuo:(

oynbayanlar nası oynadıklarını ve benim naapmam gerektiini söylerse çok sevinirim xD
Mesaj tarihi:
evet arkadaşın dediği doğru power up'ta sol üst köşede beyaz küçük bişey ama benden tavsiye zmn kaybetmeyin orda kazandığınız np ex esas serverınıza işlemiyo çünkü orda ex %1000 geliyo drop rate artırıldı felan filan bu arada bazıları demiş koxp denesek Gm notice attı eğer bu serverda banlanırsanız esas serverdaki yani ko'daki id ban yiyor onuda hatılatıyım :) biz forgotten girdik ve bug yapmayı denedik sağlam önlem almışlar esc-tp friend-gate çalışmıyo güzel olcak gibime geliyo bu arada ben servera 2 gün önce başladım 53 oldum abyss'te bi solucan kesiyosun 5k coins düşüyo 1500 ex geliyo harpy'den 100k ex geliyo 60 olan çok eleman var fakat %95 Türk deil
Mesaj tarihi:
yaa tamam çok saol ama ben sol üstteki yazıyı gördüm tıkladım ve bişey olmadı:(

şimdi nabıcam?????

sadece artık ordaki yazı yok tek deişiklik budur yaane...

şimdi test serverına nerden giricem???

bunu soruom xD
Mesaj tarihi:
yaFF yapamadım huaala çok beceriksizim xD

Knightonline is required to install this patch die bi hata verio ok diorum installation incomplete dio:(

yaa sizde de oluo mu yoksa ben mi çok beceriksizim? xD
Mesaj tarihi:
Aynı arkadaşın dediği gibi tıkladım yok oldu yazı power up taki. sonra pb client ile girdim yeni char açma ekranı geliyor. karakterimi kopyalamamış.siz kendi charınızlamı oynuyorsunuz şuan?
  • Yeni Oluştur...