PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ewet arklar oyuyna normal giriosunuz arese falan xD power up 1 aç1yosunuz orda test server sign up die bi yer olcak ona t1klay1n sora pb teste is le kendi char1n1zla girebilirsiniz sitedede ya1yor aç1klama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi sonra dil paketi yükle felan diyo yok diyom windows cdsi istiyo yüklemeden girebilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 power up ta diosa yükleme diyince olmuyosa yapamass1n heralde yükle de yüklesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Hadi hepberaber girip açalım macroları bakalım PB çalışıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 birinz skill bug deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ya gercekten yaa macro koxp vb. biseyler denemek lazım orda gercekten calısyomu pb xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben düpe denicem ağada carakter İd sinde " ½ " olan çhar arıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ahhh düpe wipe ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tıklayıp alamıcağın uzaklıktaki kutuyu aldığın zaman, Yarım saat hareket etmeden aynı skili kullandığın zaman oto ban atıyomuş. NOT: AĞA dediğin zamanda charı siliyomuş bu yeni program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gewur yapıyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 NOT: AĞA dediğin zamanda charı siliyomuş bu yeni program.. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ahuahuaha Turk Gencinin Hayal Gucu Yuksek.. Bide imkani Olsa.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 pehh ben bulamadım bu test server sign up mıdır nedir xD tam olarak power up store da nerde? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 şindi gördüm asıl oynaddıım char. la girince bastım ordaki yazı kayboldu ama şu an başka hiç bişe olmuo:( oynbayanlar nası oynadıklarını ve benim naapmam gerektiini söylerse çok sevinirim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet arkadaşın dediği doğru power up'ta sol üst köşede beyaz küçük bişey ama benden tavsiye zmn kaybetmeyin orda kazandığınız np ex esas serverınıza işlemiyo çünkü orda ex %1000 geliyo drop rate artırıldı felan filan bu arada bazıları demiş koxp denesek Gm notice attı eğer bu serverda banlanırsanız esas serverdaki yani ko'daki id ban yiyor onuda hatılatıyım :) biz forgotten girdik ve bug yapmayı denedik sağlam önlem almışlar esc-tp friend-gate çalışmıyo güzel olcak gibime geliyo bu arada ben servera 2 gün önce başladım 53 oldum abyss'te bi solucan kesiyosun 5k coins düşüyo 1500 ex geliyo harpy'den 100k ex geliyo 60 olan çok eleman var fakat %95 Türk deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaa tamam çok saol ama ben sol üstteki yazıyı gördüm tıkladım ve bişey olmadı:( şimdi nabıcam????? sadece artık ordaki yazı yok tek deişiklik budur yaane... şimdi test serverına nerden giricem??? bunu soruom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşım önce http://www.knightonlineworld.com/ adrese gir Copying Characters .... gibi bişiler var o linke tıkla Click here to dowload PunkBuster Open Beta linkinden indir dosyayı ve kurulumu yap knight'ın kurulu olduğu klasöre bi client daha atıyo ordan oyuna girebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 deniorum çok SaoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 From yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 örnegin lvl 68 karekterımle pb y gırebılıyormuyum ?? [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 18:13 tarihinde, deftonez tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaFF yapamadım huaala çok beceriksizim xD Knightonline is required to install this patch die bi hata verio ok diorum installation incomplete dio:( yaa sizde de oluo mu yoksa ben mi çok beceriksizim? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aynı arkadaşın dediği gibi tıkladım yok oldu yazı power up taki. sonra pb client ile girdim yeni char açma ekranı geliyor. karakterimi kopyalamamış.siz kendi charınızlamı oynuyorsunuz şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaw bende yapamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 girsek ne olcak girmesek ne olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar