Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakın bole maıl atınca hemen stoktan send it yapıolar


aramushaseru

Öne çıkan mesajlar

i want to scream onllyy please be quick i wannt this game too muchhh my frends buy your site this game and take after 6 days pls be quick for yourorder :=)
bye
-----------------------------------
turkçe mealii:
sadce çıglık atmak istiomm lutfen benım siparişim için acele edın bu ounu cok istıomm arkadaşlar bu ounu siparis etmış ve 6 gun sonra almıs benımkıde lutfen dedım

adamlar ben 7 gun bekledıkten sonra ve bu maılı attıktan sonra ara basamkları gecıp al sana oyun dıyerekten dırek item shipped(gemiye verildi:)):turkuz ya ondan) yapıp yolladılar bakalım nezamn gelcek ptt ıcın 7-21 gun deyolar ammaaa bekcez artık bu arada herkes oynasın bekımmm
ben car olarakta ya kutudakı resımde ne varsa onu kascam yada elemtalıst/mesmer dıomm nasııı oluuyoo sızce ve bu oyun ıcın orjınal forum yokömu hep oynuyanların sıtelerı var falan fılan saygılarla

not :bşka mesaja eklıcektım buraya kaydı ozur dılerım

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:37 tarihinde, aramushaseru tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:40 tarihinde, aramushaseru tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
i want to scream onllyy please be quick i wannt this game too muchhh my frends buy your site this game and take after 6 days pls be quick for yourorder :=)
bye


Ciglik atmak istiyorum Sadece (Tense hatasi mevcut) Cabuk olun . Bu oyunu cok istiyorum . Benim arkadaslar bu oyunu burdan alir o bought olacak .. and take after degilde took after olacak o onuda past yapacaksin arkadaslarinin daha onceden aldigini belli etmek icin .. please be quick for your order derken ne demek istedigini cikaramadim alakasiz olmus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
said:
Shimone

o arkadas simdiye coktan oyunu alıp ustune rank6-7 fln olmustur. hatta belki satmıstır bile accountunu


said:
druenler

bu arkadas su an gm oldu arenanet icin calisiyor. vay be nerden nereye.


burdan sen olsan nasıl bir anlam cikartirsin?Ben senin soyle dusunerek o postu attıgını dusundum : ''rank6-7 olmustur,hatta belki satmistir bile accountunu?Tabi canım arada gm bile olmustur''.Bence gayet de alaka kurulabiliyor.

Ayrica korkma hickimseye ayar verme cabasinda degilim.Sadece 1 sene once acilmis bir topic hakkında hala dalga gecenlere,onlara artik uzatmanın gerekmedigini soyleyen birinin postuyla alakalı alay etmen veya o tembih postuna ragmen hala topicin sahibiyle alay etmen hos degil.Ben seni yanlıs anlamıs olabilirim,belki Shimone'nin postuyla alay etmiyordun,ama o zaman bu senin hala yanlis ve sacma birseyi devam ettirdigini gösterir.Eger ''devam ettirmemden kime ne?'' diye dusunuyorsan da Shimone'nin yaptigi tembihi görmezden gelmis oldugunu yani biraz daha sert anlam yüklersek takmadigini anlarım ve kendinin ne yaptigini düsünmeden,attigim postta benim sacmaladigimi düsünerek sadece,sana yaptigim uyarımı(senin ayar olarak düsündügün) dikkate alarak verdigin savunmayıda dogal karsilarim.

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 13:00 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu tobe. su gune kadar kimseyle ne dalga gectim su forumda ne de bir ustteki post a mesaj verme kaygisi. oyle bir sey olsa @nick seklinde acikca yazarim yani.

acikca goruyorsun ki attigim mesaj sadece "geyik" amacli. amaci olmayan bos bir mesaj. kurallara aykiri veya uygunsuz felan buluyorsan buyur report tusu orada. "arkadasini" kollayacagim derken su sekilde mesaj atman acikcasi rahatsiz edici. istedigim vakitte istedigim bir topic e kurallar cercevesinde mesaj atabilirim. isterse ustunden 1000 yil gecmis neye gore kime gore hos degil?

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 15:12 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...