aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 i want to scream onllyy please be quick i wannt this game too muchhh my frends buy your site this game and take after 6 days pls be quick for yourorder :=) bye ----------------------------------- turkçe mealii: sadce çıglık atmak istiomm lutfen benım siparişim için acele edın bu ounu cok istıomm arkadaşlar bu ounu siparis etmış ve 6 gun sonra almıs benımkıde lutfen dedım adamlar ben 7 gun bekledıkten sonra ve bu maılı attıktan sonra ara basamkları gecıp al sana oyun dıyerekten dırek item shipped(gemiye verildi:)):turkuz ya ondan) yapıp yolladılar bakalım nezamn gelcek ptt ıcın 7-21 gun deyolar ammaaa bekcez artık bu arada herkes oynasın bekımmm ben car olarakta ya kutudakı resımde ne varsa onu kascam yada elemtalıst/mesmer dıomm nasııı oluuyoo sızce ve bu oyun ıcın orjınal forum yokömu hep oynuyanların sıtelerı var falan fılan saygılarla not :bşka mesaja eklıcektım buraya kaydı ozur dılerım [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:37 tarihinde, aramushaseru tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:40 tarihinde, aramushaseru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 saol zerg senıde gormek isterımmm senın ıcnde çıgırma maili atabilirim ehuehu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Meal tam olmamış. Ya da mealin ingilizcesi tam olmamış diyelim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 item shipped(gemiye verildi:)): die anlarsak ıgılızce bıldıgımız halde bole turkçelştırmemız normal olur bence ehehe :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ben oynuyorum allah'a şükürler olsun lvl 18'im :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu ne ya yasinin 13 ten yukari olmadigi hissine kapildim bi anda "my friends buy your site this game" aehuaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramushaseru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ayıp etmısn 13 mmonuc demkle yasım 23 eyvallah ne yazdıgıma baklmadn yazrasn olcagı budur ama bakınca herbıden komıkk duruoo ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 AHHAHAHAHAH nasıl bir ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 chicken translation yicem aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 item gemiye verildi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Ahahah, hoşmuş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 herifler "lan bu bize musallat olur felan yollayalim hemen suna" diye "gemi"ye vermisler senin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 i want to scream onllyy please be quick i wannt this game too muchhh my frends buy your site this game and take after 6 days pls be quick for yourorder :=) bye Ciglik atmak istiyorum Sadece (Tense hatasi mevcut) Cabuk olun . Bu oyunu cok istiyorum . Benim arkadaslar bu oyunu burdan alir o bought olacak .. and take after degilde took after olacak o onuda past yapacaksin arkadaslarinin daha onceden aldigini belli etmek icin .. please be quick for your order derken ne demek istedigini cikaramadim alakasiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya konun ustunden 1 yıldan fazla geçmiş hala msj atılıyo ne yapması gerektigi soyleniyo ya ilginc. o arkadas simdiye coktan oyunu alıp ustune rank6-7 fln olmustur. hatta belki satmıstır bile accountunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bu arkadas su an gm oldu arenanet icin calisiyor. vay be nerden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Adamın attigi msjın üzerinden 1 yıl gecmis Shimone'nin dediklerini,oynadıysa coktan yapmıstır,oynamadiysa da acc sini satmistir.Yani özet olarak druenler,Shimone'nin söyledikleri dalga gecmeni gerektiren bisi degil sacmalamamanı saglayacak bi tavsiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bomba topik ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 @elan ayar pesinde kosup 2 laf yapacagim derken sacmalama konusunda ki bu muthis performansindan dolayi ne denebilir bilmiyorum ama shimore un postunun benimkinin bir ustunde olmasi tamamen rastlanti. nasil bir alaka kurupta onunla dalga gectigimi cikarttin hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: Shimone o arkadas simdiye coktan oyunu alıp ustune rank6-7 fln olmustur. hatta belki satmıstır bile accountunu said: druenler bu arkadas su an gm oldu arenanet icin calisiyor. vay be nerden nereye. burdan sen olsan nasıl bir anlam cikartirsin?Ben senin soyle dusunerek o postu attıgını dusundum : ''rank6-7 olmustur,hatta belki satmistir bile accountunu?Tabi canım arada gm bile olmustur''.Bence gayet de alaka kurulabiliyor. Ayrica korkma hickimseye ayar verme cabasinda degilim.Sadece 1 sene once acilmis bir topic hakkında hala dalga gecenlere,onlara artik uzatmanın gerekmedigini soyleyen birinin postuyla alakalı alay etmen veya o tembih postuna ragmen hala topicin sahibiyle alay etmen hos degil.Ben seni yanlıs anlamıs olabilirim,belki Shimone'nin postuyla alay etmiyordun,ama o zaman bu senin hala yanlis ve sacma birseyi devam ettirdigini gösterir.Eger ''devam ettirmemden kime ne?'' diye dusunuyorsan da Shimone'nin yaptigi tembihi görmezden gelmis oldugunu yani biraz daha sert anlam yüklersek takmadigini anlarım ve kendinin ne yaptigini düsünmeden,attigim postta benim sacmaladigimi düsünerek sadece,sana yaptigim uyarımı(senin ayar olarak düsündügün) dikkate alarak verdigin savunmayıda dogal karsilarim. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 13:00 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 druenler sen raslantı diyosan ok ama pekde raslantı gibi durmuyo dimi? yani benim yazıma bak ne demişim ne zaman yazmışım. senin yazına bak ne demişsin ne zaman atmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yahu tobe. su gune kadar kimseyle ne dalga gectim su forumda ne de bir ustteki post a mesaj verme kaygisi. oyle bir sey olsa @nick seklinde acikca yazarim yani. acikca goruyorsun ki attigim mesaj sadece "geyik" amacli. amaci olmayan bos bir mesaj. kurallara aykiri veya uygunsuz felan buluyorsan buyur report tusu orada. "arkadasini" kollayacagim derken su sekilde mesaj atman acikcasi rahatsiz edici. istedigim vakitte istedigim bir topic e kurallar cercevesinde mesaj atabilirim. isterse ustunden 1000 yil gecmis neye gore kime gore hos degil? [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 15:12 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar