maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 burya böyle bir kısım açalım derim.. --------------------------------------------- 25 ve 30 statlı eldiven ve bir o kadar statli silah aynı anda veren 6 kadaemeli bir quest var.. dün akşam öğrendim ve başladım. 2 nci seviyesindeyim.. questler kolaya benziyor. ara bul yok et. mos eisle cantina grişindeki yılana benziyen bir ırk vardı adını unuttum. beyaz elbise giymiş. ondan questleri allıyorsunuz... random spawn olduğunu duydum bir de ?! ulubatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bossk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bende söliiim direk bi adamı respecle combat mesleği verin sonra bi trader mesleğine geçirin direk full skilli trader oluyor yada entertainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 random spawn konusu açılmışken ben de a farmer ın yerini sorim xD oyuna başladığımdan beri o adamı arıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya adam zaten master trader ise ? ne edecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o zaman başka bi trader koluna geçebilirsin direk yada entertainer da oluyor master olarak. ah ah eclipse de olsa ya şu master structure adamım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tips: bedavaya accountunuzu kapatabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 daaaark yapma sunuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Tip: Offical Forumdan artik banlenmek cok kolay!!Tek yapmaniz gereken sey bu dosyadaki text'i offical foruma kopyalip yapistirmak %100 garantili bir metod P.S:Mutlaka bir reply'a yapistirin sonra preview edin tabii ki yollamayin ama cok komik oluyor Edit:Dosya bozuktu az once duzelttim [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 21:01 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar