Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 1 Ay kadar önceydi..Sabah zar zor kalkmışım,okul için hazırlanmak bir yana,yarı uykulu halimle zar zor yürüye yürüye servise binmişim...Servis malum o gün kar olduğu için yerde,bi 5-10 dakika geç gelmişti..Pazartesi Sabahı,güzel güne yeni bir şekilde başlamak için...Her Pazartesi olduğu gibi istiklal Marşı okunacağı için servisle okulun içine kadar girdiğimizde,Herkezin çoktan hazır ol a geçtiğini ve daha biz yerimizden kalkmadan istiklal marşının başladığını öğrenince malum hiç kimse yerinden kalkmadı araç içerisinde herkez kımıldamadan duruyorken bana şok yaşatan bir olay oldu;Servisin arka tarafındaki 4lü koltukta oturan bir kız yanındaki arkadaşına iyi bir seslendi; -Ne güzel walla istiklal marşı okunurken Ayakta diiliz,ay soğukta walla...Hehe -Harbi ya...Okutmuycaklar bu soğukta(5 derece sıcaklık) -Aman dur bitsin 2 dakka.. Bir an şimşekler çaktı kafamda..Diyecek laf bulamadım...Halen bulamıyorum!!!!! Ve diyorum " Özel okulunada ..." Cümlecikler kelime hazinesinden bir kaç cümle... Olayın sonucunda ben bu kız arkadaşa "İstiklal Marşı okunurken ki saygı nedir " sistemini anlatmam kibarlıklada olsa,yanındaki arkadaşları "Sen kim oluyorsun" hesabı yaptılar...Mesele Uzadı.. Ama o an Dua ediyorum ki Sinirimden Kafa göz dalmadım yada tokat atmadım... Nefret Ediyorum...Çok uzun bir dava ama istiklal marşı okunurken ben ilkokul 1 den bu yana bir kelime ettiğimi hatırlamıyorum!Merak ediyorum "İSTİKLAL MARŞI OKUNURKEN NE GÜZEL AYAKTA DİKİLMİYORUZ" diyen insan Acaba HİÇ BİR KERE ÇANAKKALE SAVAŞINI,O KIRMIZILI BEYAZLI ANLI ŞANLI MÜKEMMEL BAYRAĞIMIZIN DALGALANIŞINI BİR KERE AKLINA GETİRDİMİ?.... Çanakkale Savaşında BİN li küsürlü Şehitler verdik!O an O savaşı bir aklınıza getirin....Oraya giden bir insan Belki ölecek.....Bizim İçin!!! Bu günler İçin! TOPRAK için VATAN İÇİN!.... Samimi olduğum 2 dostumla konuşurken; Çanakkalede bir Vadiye döşenmiş 12 mitralöz(makineli) tüfekle örülmüş bir yer... "V " şeklinde...Her bir makineli setler halinde aşağıya kadar... O Cephede,Bir Türk askerinin yaşama süresi Saldırı halinde 15 sn felan sürüyor dediğimde Arkadaşım Gülerek ve sırıtarak: Kronometremi Tutmuşlar? dedi... Yazık! dedim.... İçin için ağlıyorum ama ne için???Boş yere değil!! Ben Atalarımın Bıraktığı Bu topraklar üzerinde Gidip,ABDli Eli öpmeyi yada Bayrağıma Saygısızlık yapmayı sevmiyorum...Ve RED EDİYORUM! Sonuna,Ölene kadar,Buluşlarım X yerinde Red Edilsede,Sosyetedeki X sevmesede,İstiklal Marşı Dinlerken Ağladığım Zamanlardada,DAİMA TÜRKÜM! SEV,GURUR DUY!BU VATANDAN BAŞKA VATAN BULAMAZSIN KENDİNE! BAYRAĞIN SENİN GURURUN,HERŞEYİNDİR! Atatürk Bize Bıraktı: http://freehost02.websamba.com/bergamaturkey/add/Hitabe.htm ps:Biraz hızlı yazdım,vaktim az, tam bitmedi... -----------------[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 dalıcaktın o kıza kafa göz[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Atatürk bize ne bıraktı sana sööliim kısa ve öz: cennet misali bir vatan bıraktı...biz de onun içine mıçıyoruz bi güzel[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ne diim +1 ama böle olm artık bu işler... ne bayrağa saygı kaldı.. ne de o değer dediğimiz şeylere nsanın dötünün donması herşeyden daha önemli oldu.. çok kıymetli dötlerimiz olduu için de hiç birimiz okulda saygı duruşunda kasmıoruz.. direk birileri atlıcaktır sende yapmıosun ki die.. ama durum bu yani.. böle ööretildi. böle yapıoruz ama bence bu konuda okulların yönetimleri de suçlu hiç bir okulda buna dikkat edilmio.. gittiin yerde sana aşılamıolar ki.. bu olayı.. sana nasıl daha Tikky nasıl daha markacı ya da eer fakirsen bu durumdan karizma olmaya çalışarak kavga çıkararak nasıl yırtacağını öğretiyorlar.. daha doorusu bunu onlar öğretmioyr ama öğretenlere karışmamakla en büyük suçu yapıolar...o yüzden sen bence en güzeli kar olduu zmnlarda tak bi discman kulaına öle git okuluna... ayrıca meinim ki verdiin linkin atatürkün gençliğe hitabesi olduğunu anlayıp ta tıklamayan bir sürü kişi olacaktır.. sadece dier forumlara yetişeyim mantığıyla ilerleyip o hitabeyi bir kere daha okumayanlar...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: TiReSiAs, 25 Şubat 2003 23:40 tarihinde demiş ki: o yüzden sen bence en güzeli kar olduu zmnlarda tak bi discman kulaına öle git okuluna... [hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Yok hoca...Özel okul malum benimkisi...Rezalet bişi..Peder parayı yazın peşin yatırmasaydı GÖRDÜĞÜM için Gitmeyecektim bu yıl...Elim mahkum! Mecbur gidiyorum zaten rezil yere...Ayrıca Sürekli Walkmenle Takılıyorum zaten kulağımdan çıkardığım yok... ARkadaş ortamı SIFIR! Keşke KAL da yada ark ların anlattığı güzel seviyeli arklarlıkların olduğu okullardan birinde olsaydım diye çok ağladım için için...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 gel abi yer değiştirelim senle KAL dayım ama memnun değilim ne ortamından ne arkadaşlıklarından..[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ne diyebilirimki bizimde gençliğimiz yozlaşşıyor. Bu arada ben monalith oamalian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bu kadar hassas konulara bu kadar dogmatik yaklasimlar ne kadar dogru bilemiyorum...ha ne kadar tartisilabilir bir ortam onu tahmin dahi etmek istemiorum...[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aslında bir çoğumuz bu savaşın içindeyiz sadece sesimi çıkarmak için uygun anı bekliyoruz...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 sende tokatı basamadın mı?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bu işler kaba kuvvetle olmaz arkadaşım kaba kuvvet ve baskı daha da azdırır sakin geleceksin, emin geleceksin zamanını kollayacaksın...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Basamadım Leader..Evet..Kötüde olsa basamadım! KBox biliyorum,box body vs vs..Yani döverek bile öldürürdüm o an çok rahatlıkla...Ama istiklal marşının bitmesini bekledim..Sora okula girene kadar burnumdan soluya soluya konuştuk zaten... Tokadı bastığım yada Kafasını dağıttığım an olacakların hepsi ANNE-BABA Ma yansıyacağı İçin Üzülmekten ve Dövünmekten başka bir şey yapamadım![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Halfmumi, 25 Şubat 2003 23:32 tarihinde demiş ki: ...Ve RED EDİYORUM! ... Red Edilsede... [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Reddediyorum kelime kökü ret TBMM'de bile yanlış yazıyorlar ama, sen de haklısın =) İstiklâl Marşı konusunda bir fikir söyleyemeyecem artık çünkü daha beterini de duydum, ne özel okuldu ne özel öğrencilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 kardeşim suratına 1 tane çakmadıysa bu onun erdemini gösterir, onun nekadar düzgün bir insan olduğunu bildiğimden söylüyorum. Unutmadan sorhoş olmam benim doğruları algılamamı engellemez. Monalith oamalian ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ya şu türkiye'nin insanından başka bir tek dezavantaj arıyorum ileri ve zengin ülkelerden bir eksiğini arıyorum ama yok abi Yok.. Coğrafya derslerinde hangi sebzeden meyveden bahsedilse Dünya sıralamasında 2.-3.- bilemedin 10. MAden çeşitlerinde 1. Bi çok madende 1. Bi çoğunda ilk 10 da Olmayan maden yok nerdeyse Hava kötü desen 4 mevsim yaşanıyo doğu tarafların uç kısımları hariç öyle deli bi soğuk yok gayet ılıman iklim heryerde imkansızlık desen bisürü ülke yatırım yapmak için didiniyo, turistler sırada.. Coğrafi bi dezavantajımız mı var? Yok.. avantajımız var aksine.. Böyle 3 tarafı deniz, 2 kıtayı birbirine bağlayan coğrafya, bu kadar önemli boğazlar, yapılar, şehirler nerde var başka? Peki ya Topraklarımızda yatan tarih? HEr tarih dersinde Uygarlıkların beşiği Anadolu lafı yalan mı yani? Nedir yahu nedir bu? Tembeliz, duyarsızız,egoistiz,eğitimsiziz ve malesef çokuz Başka bişey değil. Bunları aşmak, ben yerine biz demek, 2 saat daha fazla çalışmak, karşımızdakini düşünmek, bugün değil yarınlar demek bu kadar mı zor ya? Sinir oluyorum sinir. Allahın norveçinde neden elektrik su sağlık eğitim ve bilimum temel ihtiyac bedava iken burda vergisini bile lükse sokuyolar neden?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: BlackRose, 25 Şubat 2003 23:57 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 25 Şubat 2003 23:32 tarihinde demiş ki: ...Ve RED EDİYORUM! ... Red Edilsede... [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Reddediyorum kelime kökü ret TBMM'de bile yanlış yazıyorlar ama, sen de haklısın =) İstiklâl Marşı konusunda bir fikir söyleyemeyecem artık çünkü daha beterini de duydum, ne özel okuldu ne özel öğrencilerdi dedim...hızlı yazdım die...Gerçi Ret olduğunun kökünün senden öğreniorum şimdik...o an imla hatalaması yapamayacak kadar sinirliydim...Şimdi yeni yeni iniyor inan...Daha kötü olanını hayal etmek istemem....Öyle bir şeyde,tek Dek getirirsem AFFETMEM![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 BEN TÜRKİYEMİ İSTİYORUM!O ZAMAN Kİ GERÇEK TÜRKİYEYİ!OKULDAN NEFRET ETTİREN ÖĞRETMENLERİ-MÜDÜRLERi YLE DEĞİL! MARKA HASTASI OLUP BİR AYAKKABIYA 540 MİLYON LİRA VERENLE DEĞİL!... 40 MİLYONLUK TABAKLARI ZEVK İÇİN KIRIP SONRA ENFLASYON VAR DİYENLERİ DEĞİL! BEN AİDSLİYİM DİYEN HAYAT KADININA "ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN" DİYEN İNSAN TİPİYLE DEĞİL!.... *! UZar..Aşar...*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 zor görürsün mumi sen ummaya devam et[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ülkemi okadar seviyorumki, ama sakın neyi seviosun diye sormayın çok düşünüp cevap bulamadığım 1 soru çünkü, ama üzülüyorum masterımı bitirip kaçıcam buralardan. Kalbimde bir burukluk, ellerimde bir titreme olarak kalıcak vatanım, çünkü hayatımı burada sefaletle sürdürmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ummuyorum....... Uyguluyorum! 540 Milyon a Ayakkabı Alan Arkadaşıma,Geri iade Ettirmesini Ve 540 Milyonun,Ayakkabının,Para kAzanmanın,Fakir insanların,Açlığın anlamını anlatıyorum... Bir şeyi Yapıcı olmak istiyorsan Umut Bunun %50sidir...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 valla mumi aynı şeyleri paylaşıoruz anlayacağın gibi... ama... maalesef ki sana da verebilieceğim kendime de sölediim tek cevap : TAKIL AFERİN SANA... nedir abi.. deiştiremicez işte... aynen savaş forumunda yazdığım ve çoğu kişinin karşı çıktığı gibi.. değiştiremeyeceğimiz şeylerin kafamızı yorması beni gerçekten çok üzüyor..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: malachi, 26 Şubat 2003 00:10 tarihinde demiş ki: ülkemi okadar seviyorumki, ama sakın neyi seviosun diye sormayın çok düşünüp cevap bulamadığım 1 soru çünkü, ama üzülüyorum masterımı bitirip kaçıcam buralardan. Kalbimde bir burukluk, ellerimde bir titreme olarak kalıcak vatanım, çünkü hayatımı burada sefaletle sürdürmek istemiyorum... Ne demek bu ya ! Hem vatanımı çok seviyorum diyorsun hem de vatanında kalıp vatanına yararlı olmayı reddediyorsun ! Gerekirse; evet! sefaletle sürünürsün ! Ama hiç değilse çok sevdiğin ülkene bir faydan olur! için rahat yaşarsın ![hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001 Burada ne mi yaziyor [b][i]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eğer bu düzeni 1az bile deiştirebileceğimi bilsem sonuna kadar savaşırım ama üzgünümki hiçbişey düzelmiyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: malachi, 26 Şubat 2003 00:19 tarihinde demiş ki: eğer bu düzeni 1az bile deiştirebileceğimi bilsem sonuna kadar savaşırım ama üzgünümki hiçbişey düzelmiyecek... +1[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Herkes boyle dedigi icin duzelmiyor iste ! Biri de ben elimden geleni yapacagim. Ben duzeltmek icin cabalayacagim diyen var mi ? Yok !! İste sorun burada ![hline]01110111 01110111 01110111 00101110 01100010 01100001 01111010 00101110 01100010 01110101 01101100 01110101 01101110 01110101 01110010 00101110 01100011 01101111 01101101 00100000 00111010 00101001 Burada ne mi yaziyor [b][i]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar