Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 haklı aslında.Bende bıraktım bak =) ya hayatı kacırmadan oynamak lazım sonucta su an wow benım ıcın level al-esya topladan baska bısı olmadıgı ıcın oynamıyorum. Yoksa ılk basladıgım da boylemıydı ? ama herseyı gordum sanırım yapılabılcek cogu seyıde yaptım gıbı gelıyor. tadında bırakmak lazım kı ılerde gene oynayasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ilk başladığımda bütün questleri okuyarak anlayarak zevk alarak oyunun içinde hissederk yapardım şimdi sadece item için oynuyorum questleri thottbottan bakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Betadan beri oynayanlarla yeni başlayanlar arasında oyundan tat alma konusunda fark oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kkthxby.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben warcraft ı warcraft2 çıkana kadar oyadım, 2 yüde de 3 çıkana kadar ve sırf wow için wc3 ü bıraktım ve su an wow oynuyorum yenide sayılmam bu arada sevgili arkadaşım. ve wow a geçişimin bir amacıda wc3 tarihinin devamı olmasıdır; yani tarihi, sadece görsellik ve oynanabilirlik değil yani bu bi sevgi meselesi ben warcraft dünyasını 1995 dede sevdim şimdi de seviyorum bunun yenilik eskilikle bi alakası yoq. eğer wow knight online dan bile kötü bi oyun olsaydı gene para verip oynardım. çünkü ben oynadığım oyunda ilk warcraft dan bişiler görünce bile içim titriyor aramızdaki fark bu. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:54 tarihinde, ALLegaLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aslında ben oynanabilirlikden bahsediyordum yani PvP ve Role Playing olmayan bir oyundan tat alma kapasitesi farklı oluyor tabi renkler zevkler tartışılmaz ama olayı sevgi pıtırcığı durumuna getirince tabi durum değişiyor çok cevgili warcraft tarihinde yani aka Azeroth tarihinde sevgililer günü, noel, paskalya günleri biraz saçmalama olmuyormu. Yada senin yazamadığın bir tarihle yetinmeyi seçiyorsan oda ayrı tabi. Aslında Blizzard North'un blizzarddan ayrılmasıyla böyle saçma şeyler görmekde anormal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya o konuda haklısın ama blizzarddan ayrılan ların da yaptığı oyunlar ortada blizzard hala kendine programcılar arayadursun dierleride bi hellgate yapıcaz deiler dahada bi numaraları yoq movie ile adam kandırıolar. yani warcraft ruhunun gidenlerin elindemi yoksa kalanların elindemi yada ne kadar kaldıı tartışılır. para kaygısı için bir efsanenin içine edenlere de lanet olsun. 1998 de oynamaya başladığım starcraft oyunu hala WCG dünya oyun olimpiyatlarına katılıyor. çünkü hala aynı sıcaklıkta bi ikincisi çıkmadı exp ve patch ler haricinde keşke wcraft da kafalarımızda 2 deki haliyle kalsaydı ama ben genede memnunum çünkü kopyaları arasında ezilip yokolmamaya çalışıyor hernekadar para sevdalıları iş başında olsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Açıkçası beni de son derece vurdu bu yazı. Lvl 60 mageim de 60 gün played var ve şimdi bir de hunter a başladım. 2005 Temmuzda başladım WoW'a, 9 ay olmuş 60*24/270= 5.3 saat ediyor ortalama bir günde oyun sürem ki korkunç bir süre bu bence. İşin ilginç yanı bu oyunun sonu yok, tier 2 yu toplayalım diyoruz, bakın 1.11 de tier 3 gelicek. Nereye kadar gidecek bu, Lich King tier 5 chest mi atıcak expansionda, onun için mi kasıcaz. Dersler, insan ilişkileri afedersiniz bombok oldu, ailemle aram berbat vs. Ola ki 5 sene oyunu bırakabilirim, 5 sene sonra harcadığım her dakikaya küfrediceğimden eminim. "Gief ban" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 önceden w3 oynamssanız wow daha bi çekici geliyo betadan beri oynamakla alakası yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 penth ayarı vermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Alt F4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Evet beni de çok etkiledi ve an itibariyle bıraktım... Resmen hayatımı skti oyun daha ne diyim... Az oynamayı denedim olmadı bi gün bırakmam gerektiğini biliyodum ve bugünün o gün olduğuna inanıyorum akşama eve gidicem ve oyunu silicem bi daha yüklememek üzere... Bi daha mmorpg ye başlarsam dop olayım amk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar