Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Ya evimin önüne de koyamayacaksam ne yapaymı :( Zaten ertesi gün kaldırıma çıkardım arabayı =D Yeni bir akım başlatıyorum sokakta :p
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ondan sonrada benim gibi yayalarin kufurunu yiyorsun. araba alirken otoparkin yoksa araba almiyacaksiniz bu kadar basit. Yaya yolu adi ustunde yaya yolu kaldirim ayip ya
JsH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Vodan tekrar geçmiş olsun da, diyeceğim şu olacağı varsa arabanı çelik kafese koysan kafes çöker gene zararı olur. Yani arabama vurdular çok kızdım falan diye üzülmeyin olacağı varsa olur, millet kaza yapan arabaların içinde canını veriyor, en azından senin arabana sürtmüşler sadece kaporta işi yapılcak. Bir de şöyle düşün ya o kamyon senin arabana önden girseydi? Çok şükür demek lazım. Kazasız günler dileriz efendim:P
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Vodan kaldırıma koyma... Matama gibi yayalar iki kere küfür ettikten sonra üçüncüsünde ellerindeki anahtarla "mesaj bırakıyor"lar.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Hehehe doğru bak oda var.. Yok tamamı kaldırımda değildi ağaç hizasına kadardı yarısı yolda yarısı kaldırımda gibi ama abi ne olursa olsun öyle yapcam artık. Dükkanımızın garajı var fakat 15dk yürümekte işime gelmiyo alınca oraya koyarız demiştik ama sabahın 8inde kalkıp yürümekte bambaşka bi dert heleki yağmurda çamurda =)
JsH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Cafein kusura bakma ama ben burada matamaya destek veriyorum. Sonuçta kaldırımlar yayalar için arabalar için değil. ANcak kısa süreli parklarımızda mazur görülmeli tabii:P
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 E peki bu durumda yoldan yürüyen yaya ya çarpmalımıyız?
taz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 vay dallama geçmiş olsun abi dün ben de dar bir yere araba bıraktım 2-3 cm arayla geçti bi çöp kamyonu çok korktum.
JsH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yoldan yürüyen yayaya çarpmaya gerek yok, çok zorunlu olmadıkça kaldırımlara park etmeyelim yeter.
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bence de matama haklı, kaldırımı işgal edenlere kılım ve kendim de araba bırakmam. Çünkü yayalar oradan geçmeye uğraşırken, istemeden de olsa hasar verebilirler ve gıkını da çıkartamazsın çünkü orası neticede "yaya" kaldırımı. Artı kaldırıma parkeden arabalar yüzünden yola inip fazladan tehlike yaratan yayalar da cabası. Bu bakımdan sokak rezalet durumdaysa tavsiyem farklı bir yerlere ilerlemek.
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 yani matama hakli diye bir yoruma gerek bile yok. Bir insanin kendini bu konuda hakli gorme sansi yok. Ben arabami kendi paramla aldigim icin nasil zor araba alindigini bilirim kimsenin arabasini cizmem. Yaptigim en buyuk is lastiklerini indirmek olur ki genelliklede iki tanesini indiririm. Bunuda severek yapmiyorum ama polis denen insanimsi seyler gozlerinin onunde kirmizi isikta gecenleri bile durdurmaz oldular. Kaldirimdaki arabalar ne olacak. Yolda yuruyen yaya olayindada suc olmiyacagini bilsem ezerim hic dusunmeden. Kirmizi yanarken gecerken yayalari ezip surmek isterim. Ama arabani kaldirima koymak ayip yani.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Benim park ettiğim yer zaten kaldırımın yürünebilen kısmı değil 6mtde 1 ağaç var arabada ağaç hizasına kadar 2 lastik kaldırımda 2 lastik yolda duracak şekildeydi. Yoldaki araçların park hizasınran 30 40cm kadar içerideydi ki diğer araçların geçişi ve benim araca sürtülmemesi için ciddi bir alan kazandık. Burada 3 sıra park ediliyor yolun 2 yanı değil. 3. Sıradaki kartal'ın yolu daraltması yüzünden de başıma bu olay geldi. Ister ayıp olsun ister suç farketmez bundan sonra mümkünse ben böyle yapacağım. Dediğiniz gibi yayaların geçişine yürümesine engel teşkil eden bir model değil ancak Emirganda vs bolca karşılaştığımız cinsten yürümeye engel hatta yürüyecek, geçecek yer bırakmayan park şeklini bende doğru bulmuyorum.
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 "Kirmizi yanarken gecerken yayalari ezip surmek isterim" Benim gibi yap. Yakın arkadaşlarımdan biri veya kardeşim arabadaysa "Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll FREEENNZYYY!" diye bağırıyor, üstlerine sürüp kornaya abanıyoruz(tabii makul sınırlarda, yavaş hızla, öldürecek gibi değil). Ben onları nasıl bekliyorsam onlar da beni beklesin, en kıl olduğum şeylerden biri yolun ortasına atlayan ve babasının yolu olduğunu sanan yayalar. Bir de el kol yapıyorlar "ne var lan geçiyoruz" diye, ben kırmızıda geçsem etmeyeceği küfür kalmaz oysa. Matama kurallar açısından doğruyu için haklısın.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 enteresan yayalar onlar gercekten, yolun 2 tarafında kaldırım varken yoldan yurumekte ısrar eden teyzelere hastayım, bre kadın, hem yoldan yuruyosun carpılıcan, hem cukur var icine dusucen, hem kapkaccıya ekmek cıkarıcan, cık git kaldırıma ısık olmayan yerlerde gecmeyi kendine hak bilip, bi yandan da eliyle kustahca bekle isareti yapan snob insanları da ayrı bi ezme istegi doguyo icimde
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Selam, bana göre yaya yol kenarına yaklaştığında araçların durup yol vermesi daha mantıklı. Aksi halde o vatandaş 'bir koşuda geçerim' zihniyeti ile sizin hiç beklemediğiniz bir anda yola atlıyor ve akışın içine ediyor. Tabi bunu yaparken de kendi beden bütünlüğünü riske sokuyor. Geçerken olası bir aksaklığı düşünmedik bile, dikkatinizi çekerim. O sebeple yol vereceksin, o da geçeceğini bilip akrobasi yapmayacak. İsveç'de otobanda karşıdan karşıya geçmek zorunda kalan kardeşime TIR ve diğer araçlar yol vermişti :P Avrupa'nın normal şehir içi trafiği zaten hepimiz biliyoruz :) Saygılar.
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Geçmiş olsun vodan. Talihsiz bir olay olmuş. Resimlerden anladığım kadarıyla çamurluk yırtılmış. yırtılma düzeltilmeyeceği için komple çamurluk değişecek tahminimce. Buda ileride aracın satışı sırasında en azında fiyat konusunda biraz sorun yarata bilir. Not: Araç perte çıkarsa kasko bedeli değil o anki piyasa bedeli ödenir.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Sağol Ragnar. 1 yıl önceydi olay ben çoktan unuttum arabam artık daha kötü durumda gelen geçen vurdu :-( En son bayramın 1. günü el öpmeye geç kalmamak için hatalı sollama yapmakta olduğunu tahmin ettiğim bi arkadaş evimin sokağından çıkarken geldi tampona koydu. Sokaktan çıkarken önce sola bakarız çünkü sağdan akan trafikte böylebir durumda bizim ilk temas edeceğimiz araç solumuzdan gelmekte olanıdır ve ilk onu kollarız. Sola baktım gelen yok sağa bi çevirdim 2 araba drag yapar pozisyonda geliyolar bitanesi sollamaya çıkmış ters yönde. Bastım frene durdum bekledim onun siena kızakladı duramadı tampona vurdu işte.. Boyası döküldü 50 lira aldım yolladım. Tamponuda yaptırmadım polis gelse 80 lira ceza kesecekti banada burnum caddede diye..
Öne çıkan mesajlar