asterix Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ulan büyük konuşcam bak yeter heee ! alcam şu vampirlerden birini aşşaa bak bakiim bidaaa ısırıyolarmı birini ! yetti lan hayyyttt ! *sağa sola saldırır*
cenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 meheh :P lam bildiğim vampirler mezarlarda takılır biz garbıçlarda çürüyoruz. ulen offtopice açıcaktımki o zzaman görücektiniz siz gümbürtüyü ehehe
cenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tıklayın lean yetti canıma kan istiyorum anlamıomusunuz beni...
rap_antikor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 nedir bu bitfayt sevdası abi.kazanana bişi veriolarsa bilelim.. kan nedir?
cenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya biraz kan içim anlicam sizi ben kafam yerine gelsin. davul gibi oldum ya. uyku semesiyim. ! bak at sinaaa
nocom Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cenx kusura bakma bugun bırı benı ısırmıs sen ısıramadın :S benı ısıranı bı bulsam warya xD
cenx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya arkadaş o kadar adam emdim biri ben işteyken saldırıp bitirmiş bütün aprayı abi böle oyun olmaz canı cıksın böle oyunun :D
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dikkat atiyorum her msjta bir bitefight linki war bu ne ya ? yok size kan man.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 her gün ortalama 10lt kan kaybediyorum forumda link msnde link sokakta link evde link noluyoruz yeter be !
Öne çıkan mesajlar