Impressive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 teşekkürler KILIC.. lvl 70 olmama rağmen 1650 atack'a sahibim fakat biliorm ki k2 saçma sapan bişey yapmazsa fp+8 setim herzaman üstümde durcak ;) bana level'dan bahsetmeyin lütfen, mob görünce kusasım gelio :) [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:57 tarihinde, Impressive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßu Oyunda Mantıklı Birsey Yok.. Son Wipede Ustteki Bahsettigim ITemlerle Silinirken.. ßir Alt Konuda Az Once Sordugun KEmer Silinmedi.. Her Zaman Dedigim Gibi.. Knight ONline Mantık OFFline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Knight uzun zaman önce Offline oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bizim serverda neredeyse ares kadar lvl 70 war :S bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 [spo] [/spo] [spo] [/spo] biz taa ne zaman veriyoduk o dmg leri ahuaha [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 18:18 tarihinde, Stuner_Cypher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaşım sen 70 skili ile 60-65 lvl playerlara verdiğin dmg i adam 70 lvl ve sağlam itemli birine veriyor. bu arada dmg i veren charın lvl ı da muamma 60 mıdır 65 midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sen cypherde legit bir sekilde mi "70" oldun zzzZz LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 =S =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cypher.... no comment...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 heves ettim bende cb yi +9 gitsemmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Impressive Sende Söylüyorsun Adam " NECATİ " :D amuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @acharad NECATİ olsa yine ii adam '' NACATİ '' @Stuner Valla senin dmgler yanında children olması ve oldurduun kişilerin mage ve bp yani dusuk defli karakterler olması ile acıklanabilir. Ama bu arkadas fp armorla 920+ defi ve 70 master skili olan bana 800++ vuruosa supheyle yaklasıorum. Bide ilk spoilerdaki 444 sp recovered ın nedenini öğrenebilirmiim taktiimi var yoksa sen oturarak mı avını beklion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 444 mana yokken soul içince 444mana alıyo oyun 1920 yazmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Defolu soul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben nacati'deki Iron bow'u +9 olarak biliyorum. Cypher'in ilk zamanlarında kullanmakta olduğum archerim'deki +8 IB'yi silmişler bu dupe wipe'de. Bence bu dupe wipe iğrenç birşeydi zira legal droplarımız da bu dupe wipe de silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 brc_gondor: senle bi ara RememberME diye bi clandaydık hatırlarsın belki sen o aralar baya hızlı lvl alıordn :P O clanda ben de vardım euhe. lord abi kasar mısın diye peşinde gezerdik beat'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 @256 Evet Son Wipe Sacma Sapan Neye Gore Yapildigi Bellirsiz ßir Wipe idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar