Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70 rouge'a bir archer nasıl 800 damage verir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler KILIC.. lvl 70 olmama rağmen 1650 atack'a sahibim fakat biliorm ki k2 saçma sapan bişey yapmazsa fp+8 setim herzaman üstümde durcak ;)
bana level'dan bahsetmeyin lütfen, mob görünce kusasım gelio :)

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:57 tarihinde, Impressive tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ßu Oyunda Mantıklı Birsey Yok.. Son Wipede Ustteki Bahsettigim ITemlerle Silinirken.. ßir Alt Konuda Az Once Sordugun KEmer Silinmedi.. Her Zaman Dedigim Gibi.. Knight ONline Mantık OFFline
Mesaj tarihi:
Arkadaşım sen 70 skili ile 60-65 lvl playerlara verdiğin dmg i adam 70 lvl ve sağlam itemli birine veriyor. bu arada dmg i veren charın lvl ı da muamma 60 mıdır 65 midir.
Mesaj tarihi:
@acharad

NECATİ olsa yine ii adam '' NACATİ ''

@Stuner

Valla senin dmgler yanında children olması ve oldurduun kişilerin mage ve bp yani dusuk defli karakterler olması ile acıklanabilir.

Ama bu arkadas fp armorla 920+ defi ve 70 master skili olan bana 800++ vuruosa supheyle yaklasıorum.

Bide ilk spoilerdaki 444 sp recovered ın nedenini öğrenebilirmiim taktiimi var yoksa sen oturarak mı avını beklion :)
Mesaj tarihi:
Ben nacati'deki Iron bow'u +9 olarak biliyorum.
Cypher'in ilk zamanlarında kullanmakta olduğum archerim'deki +8 IB'yi silmişler bu dupe wipe'de.
Bence bu dupe wipe iğrenç birşeydi zira legal droplarımız da bu dupe wipe de silindi.
Mesaj tarihi:
brc_gondor: senle bi ara RememberME diye bi clandaydık hatırlarsın belki sen o aralar baya hızlı lvl alıordn :P
O clanda ben de vardım euhe. lord abi kasar mısın diye peşinde gezerdik beat'in.
  • Yeni Oluştur...