jarjar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bir Süreliğine Uzaklaştım Akşamın ilk matinesiyle atladığım yaprakla Uzaklaştım, fersahlarla ferahlığın kokusuna Sarı ışıkların tepesinden dökülerek Uzaklaştım, tazeliğin titrettiği renklerin ahengine Betimle ağzımı, dudağımı, Burnumdan sızan çam tozları gibi Okşasana betimlediğin parçaları Usulca, sözlerinin ustalığıyla Gözlerim yansımalarla dolu, Ellerimin üzerinden düşen gölgelerin Zamanın bu-sunu anmışlığı var Anılar camlarda, suların berraklığında Onlar bir süre uzaklaştığım geçici yansımalar. : aslında ben pek sevmedim, bu yazdığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 düşünceler hoşta sanki anlatımda bi sönüklük var gibi aslında biraz daha uğraşsan çok daha güzelini yazabilirsin gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 iyi ama içten değil sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Güzel arkadaşım ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Burak guzel olmu$, yuregine saglik. Ama bazi cumlelerde kopukluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 güzel olmuş fakat şiiri okuduktan sonra insan ": aslında ben pek sevmedim, bu yazdığımı " okuyunca ulan birşeyler yanlıs harbiden diyor, bence o satır bozmus isi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar