Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bi süredir bilgisayar kilitleniyo. Kilitlendikten kısa bi süre sonra devam ediyo ama tam diil. Biraz daa detaylı anlatiim. Mesela bi oyun oynuyorum, birden bilgisayar kilitleniyo. Her türlü fonksiyon iptal oluyo, arkada çalan ses/müzik varsa takılmış plak gibi tatatata ötüyo. 5-10 saniye sonra görüntü dışındaki tüm fonksiyonlar geri geliyo. Mesela alt tab yapıp, ctrl alt del yapıp entera falan basıyorum, ses geliyo ama görüntü yok. Ha bi de bilgisayar başında olmama gerek yok. Mesela oyundayken bi işim oluyo, duraklatıp gidiyorum. Geldiimde bi bakıyorum restart atmış. Hatta bi keresinde sesi iyice açtım, arkada da müzik çalıyodu. İşimi hallederken takılma sesi geldi önce, bi süre sonra tekrar normal haline döndü. Bikaç kere aralıksız gidip geldi; en sonunda takılıp restart attı. Neden olur bu saçma şey? Ekran kartımın miladı mı dolmuştur? O sabıkalı zaten, fan ile chipset arasında termal pasta falan kalmamış, fan çalışırken ses çıkarıyo, kart el değmiycek kadar ısınıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ısınma sorunun var arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 cin girmiş içine maalsef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kablo cinleri girdi içine karıştırıyolar kasamı ::(8 Neyse, zaten ekran kartı fanı alcaktım. Hazır gitmişken bi de termal pasta alcaktım; zira chipsetle fan arasındaki termal pasta yok olalı 398512 ay oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kasanı serbest, havadar bi yere koy.kapalı duruyorsa ısınma artar.belki fan tozlanmış ya da devri düşmüş olabilir onları temizle derim.bide macunladın mıydı tamamdır.olmadı kasanın kapagını aç. everest home edition gibi bi programla sıcaklık değerlerini kontrol edebilir, izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Valla yerde duruyo kasa şu an. Bulunduu alan geniş ama üstü ve çaprazları kapalı. Sadece yanlardan hava alabiliyo. Bi de kasanın hemen önünde duruyorum tabi. Kapağı falan açık. Ekran kartı fanı deli gibi ses yaptıı için kasa fanlarının hepsini çalıştıramyorum (geceleri uyuyamıyorum yoksa). Üstelik kasa kapağı da yamulmuş (tekme ata ata :P), o yüzden kapağını kapadım mı titreme sesi yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bende de WoW oynarken arkada Winampta fln video açık olunca kitleniyor 20-30 saniye sonra düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 e bu tasvip ettiğin bilgisayarın çalıştığına şükretmen lazım. ben olsam bir saniye daha çalışmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar