maxrep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 oyun içindeki en dayanıklı amor hangisidir.. aynı zamanda rifle, carbine ve pistol içinde en etkilisi. aynı yeni başlayan oyuncu gibi sordum.. neden mi dersiniz çünkü ben oyuna başlar başlamaz tkmyaptım ve badgeleri almaya başladım. sonradan defans üzerine yoğunlaşıp hem köy questlerini yaptım hemde öte yandan krayt kesip yapacağım jedi için pearltopladım.. zamanımın hepsi bunun içinde geçti.. iş güç nişanlılık dönemi :) derken yeterince oyuna araştırma yapamadım.. bilmediğim bir sürü şey oldu.. soe sağolsun 1,5 senedir oynuyorum ve bu zaman zarfında devamlı patch, publishve cu derken öğrendiğimiz herşeyi silbaştan yaptı. . Asıl konuya geleyim.. pub 28 le bh lar her player ları görev alabilecekmiş ve her armoru herkes giyebilecekmiş... benim karakterlerimden birisi bh ve ona iyi bir amor ve silah almayı düşünüyorum... defans çeşidine ve karşı tarafın yapacağı saldırı çeşidine göre hangi armor daha iyi dersiniz...ris armorum olsun hep istedim ama mandolarian armorda çok iyi diyorlar. fakat o da sadece loot zannediyorum.. silah içinse özel attack lı silahgeçende aradım server da bulamadım. gördüğüm en iyi slahcommando ya aitdi. lava damage mi nedir :132 extra etkisi vardı. normal damagesiise 500-1000 ... gayet iyi.ama kötü olan Bh kullanamıyor.. birisinden duydum 10 milyona extra bilmem ne damagesi olan bir rifle varmış. adını unuttum.. tanıdığım bir WS var aam o daen iyi silahın loot lardan çıkan silahlarolduğunu söyledi.. yine ulubatli Hakan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mandalorian armor iyi degil bh olacaksan saldirdigin adamin durumuna gore armor giymen lazim yani en azindan 2 farkli set cantanda bulundurmalisin Bunlardan biri assault digeri ise recon. armor olmali bu armorlarin yanilmiyorsam 3 yada 2 main statlari 8000de caplenebiliyor biraz pahali olur tabii 8000de caplenmis olanlari ama bulabilirsen onlardan almalisin Sonra dedigim gibi saldirdigin adama gore bir PSG giymen lazim jediye dalacaksan energy resist'i olan bir psg giy mesela [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:13 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sylian nedne mando iyi deil dostum.. sonuçta mandoyu sen ne istersen o şekilde yapıyorlar 7000-5000 5000-7000 mandolar var..eng kin olarak düşün.. ulubatlım hakanım.. sen bh kasıcaksan..saberler energy vuruyor..bunun için en iyisi tantel..energy resist ile hem silahlarndan hem saberlernden yırtarsın..ama melee vururlarsa kinetic resist lazım..artık burda seçimi yapmak sana kalmış..yakında player bounty gelince saberler susabilir..çünkü 8200 energy reisistli tanteller var..üstüne psg ile %60 damage resist olur..ama 8000 energy resist bir amourun kineticki de 4000 olur buda %30 resiste denk gelio..o nedenle o anda karşındaki ne yaparsa birazda ona bağlı... rifle olarak elimde othmonun verdiği bir adet llc var..425-850 + 125 energy vuruyor..bundan iyisini bulamassın bh için ama kendime ayırdım..yakında uslee için dr factory 1'i yaparsak sanada düşürebiliriz... ben sadece bh ve commando da uzmanım dierleri için bişi söliyemem hakan baba... bu konularda çok inceleme yaptım..eheheh bakın ilk defa bilgimi konuşturuyorum :) heyt beah ayrıca melee silahlar yakında değere binecek bence..sakın satmayın..çünkü jediler bakıcak saber vurmuo diğer proflar bakıcak silahlar vurmo dönecekler meleeye..elimde sahane meleeler var..285-580 vuruolar...obiance ve maleverengibi bişiler..kubaza lancede var..nucklerler falan filan..bunları vermeyin kimselere..decay gelicen ise uçar herhade fiyatları..aslında şimdikten adk toplamak lazım.. [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 17:32 tarihinde, camoka tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hakan.. dediğim gibi o bimnemne silah bh için olan llc..ve sadece droidfactoryde çıkıo..millet gitmio oraya pek ama ben derim arada oraya gidelim asıl..ordan çıkacak llc inanılmaz para eder pub28 ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ehehe yine bnim verdiim silahlar fln.. ulan ne ii adamim ben be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bnce recon en iisi.. 8k energy+psg butn jedilari alirsin ztn ortalik jedi dolu olduu icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 İyi degil derken mando statlarindan energy 8k yapilamiyor o yuzden jediye karsi iyi degil oysa recon ile daha cok resist aliyorsunuz biraz sacma yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben RiS kullanırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar