soulteam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 savas 1 de basladı varmı boyle bisi kescek adam bulamadik kendimi bi anda malezya serverinda sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o bi yana savaşın son 5 dk sı 2 kere dc oldum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 notice Gecip duruyordu.. Son 1 test kaldi.. hadi yardim edinde bitirelim su test işini diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 onlardamı saatleri ileri aldilar acaba =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ya galiba yurtdışı bağlantılarında sorun var gene msn den dc oluyom ben paso sizde de aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aynı sorun bendede var telekom.... :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bakalım, neredeymiş sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Oyunda da dc oluyom msn den de düşüyom :) Telekom gene bi haltlar çeviriyo da neyse asdasdas xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ßende Bi Sorun Yok Valla.. Allah Allah.. Modem & PC Restart Denedinizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Keeperin yaninda yatiyodum kescektim 2 dakka kala dc :S gitti np ve keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 telekomu cok seviyorum. kulaklari cok cinliodur calisanlarin yaw? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 test uzun süre acık kalacak(mış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 son testmiş bu.. bu test bitince PB kullanıma sunulucakmıs muş vs. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Beta kapandı simdiq bakalım ne oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 serverlar down olur ve yenipatch gelirse şaşmayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yattara cuz of telekom. PB için en fazla 1-2 hafta, sonra gene başlarlar koxp, dupe vs... Olmadı yeni program yazarlar. Sonra birisi kırma yöntemini anlatır, şu anda olduğu gibi dolup taşar koxperlar. Ama önceden kasanlar ne olacak onu merak ediyorum. %95 ihtimalle yanlarına kâr kalacak ama düşük bir olasılıkta var işte. Az da olsa umudum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar