TheCrusher Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi bence telekomdan çok gene telia ile ilgili olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Şuan itabariyle login kısmında uyarsı yazısı yok ve connecte bastım handshaking evet evet geliyor Girdim arkadaşlar darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 girdim... lag falan yok questimi tamamladım sıradaki queste gidiyorum düştüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 harbi artık bu oç ligin sınırı yok mu tam adamı kesicem kalıom ole taşak geciolar resmen ak yeter be yeter . yine giremiom oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hakkaten girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 telekom gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Oyuna girdekte,boşluklar bezdirdi bide üst üste wisp yiyince çıktım. TT nin iyileştirmesi buysa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ya beyler neden serverlar yok yani giriyor realm seçme bölümüne gelio suggested realdm (galiba böyleydi :D ) dio edlircem server liste geliom bi tane server yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bugun maintance gunu ya bi ogrenemediniz sunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya kardes kusura bakmayın daha yeniyim ben 4 günlük oyuncuyum nerden bileyim bak su cahile :D hehehe saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar