nefsantum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 DPS TELEKOM! NUKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hehe more dots :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bilindik sahneler,bende hırs eder cıkmaz beklerdim kapadım ...... oyununu, koydum massive attacki kafam guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 5 combo Cold blood Eviss...... DC . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Senin ki neki...rp server ında gm girip girip dc oluo...hadi buna bi rp kalıbı uydur işim zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Trans halindeyim öbür dunyaya gidip geliorum de uydur bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Off... Guildie:(( '' Jarl are you okay? What's wrong with you? Aren't we going to raid some horde scum for your birthday today? Hello? )) Allah Turktelekom u bildigi gibi yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 verdiler allahın gavuruna tt yi al işte hizmet bekle allaım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Turkun de hayır mı vardı ki önceden nellus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bu arada tt ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi en azından adam gibi birşeyler yapmaya çalışıyolardı . şimdi hiçbirşey yapmıyolar verdikleri parayı cıkartıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ttnet ve adam gibi biseyler yapmak. neler diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw şimdiyle kıyaslıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sanki tt yi vermelerinden once iyimiydiki??oyle bir soylemissinki :).stress den onceki zamanlari unuttun heralde :)al birini vur otekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 orası da dogru anasını satım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leeon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Cannot connect to the news server. Please check the network and try again later. :/ Daha bunu aşamadım bırak oyuna girmeyi yada latency i falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 abi 11k ms var rezil olduk bglerde. verdigim her kuruş haram zıkkım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ulan telekomun bundan sonraki 8-9 kuşagına yetecek kadar küfür ettim küfür haznem gelişti sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Ya internet te bisi yok ama oyun 1.5k min de nasıl bir istir? zaten bitek bugun rahat oynuorum off bee [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 19:03 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aradım 4440375 i..türkiye genelinde bir "iyileştirme" çalışması warmış..çok gusel sözler aklıma geldi zor tuttum.. telekom çalışanlarının kulaklarını çınlatmaya dewam.. walla telekom da olmasa indirdiim filmleri izlemeye fırsatım olmuyo wow dan, orası da ayrı bi mevzuu..neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kodumunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mübarek bu internet ne kadar kotuymus de haberımız yokmus suna bak kac aydır bı ıyılestırme cabasıdır gıdıyor..Surda 1 hafta tatıl yapacaz her zaman oldugu gıbı gene ınternet bok oluyor..Aglasam mı gulsem mı bılemıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 türkiye çapında arıza varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evade olan mob un beni öldürmesi... defalarca... hayatımda konuşmadığım kadar içten konuşuyorum: telekom senin %&@! ?%+@&@!+! &@d?%+ @&ß@!%+@&@! +!&@!?%+ @$@ Xhunarion gel senle telekoma ısı yalıtımı yapalım.. c4 lerle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaslar bence telekoma küfür kampanyası baslatalım en güzel küfürü kim edicek acaba daha yeni aldım orjinali 4 gün oldu ve arklar telekoma cok küfür edicen dediler harbi dogruymus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar