ses Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Arkadaşlar sizden bir ricam bu 4 demon hakkında yardımcı olabilirmisiniz taktikleri konusunda özellikle bir kac guide okudum yinede yardımcı olmadı ben once slithustakinden baslayayım dedim (diğerleri olmustu yada ben bulamadım :) Server de cok hunter var bu q yu yapmaya calısan ) ama bu demonu %10 dan assa indiremedim ya napıcaz ne deicz bu q yu yapan insanlar var aramızda biliorum bi yardımcı olurlarsa sevinirim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o demonla ilgili bi video izledim o demonun etkilendiği şey traplardı sanırım o yüzden 3 şey önemli, 1. si demon senin üzerine gelmiyor ama böcekleri salıyor böcekler için ok yağmuru yapıcaksın (adını unuttum böyle bişey var hunterda) 2. si frost değil fire traplar koyacaksın onların dmgleri çok oluyor ve adam zaten üstüne pek gelmediğinden frosta ihtiyacın olmuyor 3. süde arcane shotun son rankını değil 1. rankını kullanacaksın ve adamda devamlı scorpid string olacak 1. rankını kullanmanın nedeni demona dmg vermek değil sadece uzakta olduğundan combattan çıkmasını engellemek, çok uzaklaştığından (böceklerden kaçmak için) combattan çıkıyorsun ve demon sana "sen bir korkaksın" deyip enerjisi fulleniyor ve gidiyor, videoya göre adamı bi çemberin ortasına koyup 20 yrd civarı mesafede hep çevresinde dönmen gerekiyor bu arada etrafındaki moblarıd arkadaşlarının temizlemiş olması lazım yoksa bitirmen imkansızlaşır, bide yanında fellvooddan aldığımız şu enerji yiyeceklerindem, mana point ve healing point olsun onlarıda kullandı adam takriben 4 dkda felan kesti eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim tavsiyemde bi warlock tan heartstone al. heal potionla birlikte kendini biraz daha fazla iyiliştiribilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 burdada biraz bilgi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ne gerek var queste ver dimi epicği o kadar item toplamısız git bide domonlarla ugras bu bilizz sevmio hunteri yaws :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 onyxia dan sinew i unutmayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 2 tane greater shadow protection potion 1 tane major mana potion (belki lazım olabilir) 3-4 tane Whipper root tuber 3-4 tane night dragons breath başta ortamı temizlemen lazım. önce frost trap koyup attack ver demona sonra trapin üstünden gecince FD atıp resetle. böylelikle üzerindeki parlak kırmızı renkli buff gidicek (tam olarak ne işe yarıyo bilmiyorum sanırım melee attacklarıyla ilgili) greater shadow protection pot içip cool down u bekle. sonra immolation trap+ aimed shot ile basla. yakınına gelince wing clip(max rank) atıp hemen uzaklaş. uzaktan saldır. demon arada bi fear atıcak, bu fear shadow damage vuruyor. ilk pot un etkisi gecince digerini icebilirsin. summonladıgı böcekler yavas hareket ediyo fakat saglam vuruyo o yüzden 7-8 böcek oldugunda mesafeyi ve fear sürelerini de ayarlayıp volley ile böcekleri hallet. (ben rank 3 kullandım). her feardan sonra arcane shot rank 1 (sadece 15 mana harcıyor) at ki aggro kaybolmasın benim başıma geldi 1 kere. canın azaldıkca whipper root tuber ve night dragon breath kullan. ikiside 1 er dakikalık ayrı ayrı cool downlara sahip. potion için cooldown u mana ve health pot için harcama. başka bi taktik te bir warlockla duel e başla warlock sana Curse of Recklessnes atsın. bu curse 2 dakika kalıyo ve seni fear etkilerine immune yapıyor fakat 640 armor düşürüyo. buff sayılmadıgı için demon despawn olmıcak. geri kalan taktik yukardakiyle aynı. (ben denemedim tam olarak bilmiyorum nasıl calısır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir warlockla duel e başla warlock sana Curse of Recklessnes atsın, ondan sonra o demon çok kolay, alabildiğince shadow resistance al yanına, burning stepsdeki demon biraz zaman alıyo, wing clip at kaç frenzy olunca Scorpid Sting at frenzy etkisis geçicek gene mele 2 normal vuruştan sonra wing clip kaç serpent aynı kombo yada scattere shot ile kite yapabilirsin ama 30 dakika sürüyo kite ile ve botlarında hız enchantı olmalı, ungorodaki demon en kolayı yere trap brak aimed ile çek demonu critlemezse fd atıp yeniden başla consisive ile yavaşlat bırak peti tarp girsin sonra meleye saldır aspact of monkey olsun sende başka bi hunter aspect of wild verir ve nature resistance potion ile tek bi heal potu kullanarak kesersin ama ara sıra wing clip atıp uzaklaşıp Viper Sting. Ama winterspringdeki demon en kolayı bu ama beni en çok uğraştıran demon cheetah ile kite yapıcaksın Serpent Sting 350% daha fazla hasar verir üzerinde serpent sting devamlı olsun gene botlarda hız enchantı olması lazım Genel olarak demonlar kolay fazla uğraştırmıyo gerekli bufflar ve bilgi ile gayet kolay ama 3 saatte bir çıkmaları pratik yapma konusunda zorluk yaşatıyo, her demonu öle bir iki denemeyle kesemezsiniz hepsi için pratik lazım ben genele olarak 4 veya 5 denememde kesebildim demonları... Kolay gelsin!! Kaynak: http://www.tkasomething.com/avatarfaq.php Ayrıca wowturk.com da scorch bunları çok güzel bir dile Türkçeleştirmiş bakrsanız yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Demonlar taktikle yeniliyorda Onixa işi bozuyor hani bir kere gittiğinde itemi alsan gam yememde drop yüzdesi devreye giriyor oda %10 cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Daha önce yazdığım yararlı olabilecek bi konu bi kontrol et kendimce nasıl yaptığımı anlattım http://forum.paticik.com/konu.php?id=172730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yok hocam yapamıyorum ya bu aptal questi wizlerim yaklasması dolayısıyla gunde 1-3 saat arası giriyorum ama primetime hep bi demon bulsam bile ki cok zor keserken horde hunter gelior bozuyor :D ya cidden bizim server nerdeyse full pve oldugu için bu quest peşinde kosan cok su an ve ben kalkıp gece 3-4 te kalkamıyorum yapmak için hem sabah erkenden okul var hem vizelere calısıyorum :((( nezaman yapıcm ya yok mu yapck biri bnm için :D ne makbule gecer valla [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 10:18 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narlie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Her demon'ın taktiği güzelce anlatılmış bu sayfada. http://tkasomething.com/avatarfaq.php edit: zetro zaten vermiş linki görmemişim [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 10:45 tarihinde, Narlie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 olay taktik deil ya hocam ezberledim taktikleri artk problem zaman meselesi server gercekten cok dolu ve bu questi yapan insan sayısı cidden cok fazla bu yuzden bnm girdiim saatler aksam 8-11 arası imkansız yapamıyorum bu questi 1 ay içinde de baska bir saatte girme sansım yok guildten de bastırıyolar bitir su questi kac gun oldu diye napıcagımı sasırdım valla :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar