fixxer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 arkadaslar elınde dıal up ac.cve sıfre olan varmı acaba kullanmayan varsa acaba bana verebılırmı ben kullancamda merak etmeyı sıfrede yada accde herhangı bı degısıklık yapmam sizi seviyorum paticik halkı :) biliyorum biri bana yardım edecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 patide yasak böyle şeyler :) biraz googleda arayarak "paylaşalım plz" şeklindeki forumlarda listeler bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok cnm bu yassah diil.. yani bana birinin dial up user pass inin bulun dememiş.. elinde olan ve kullanmayan varsa hatır gönül hesabına bana verirmi acep demiş.. mesla bende olsa ben verirdim.. yassah diil bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evet yassah değil bu ben elinden olan herhangi bi paticik üyesinden rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yaaa kimsede yok mu yaff :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar