Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 cok saglam olmus bıraz once mtvde cıktı aman allagım adamlar cok saglam dusunmusler bence ızleyın :twisted:[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ilk klip iyi değildi şarkının iyi olmasından kurtarıyordu konsept falan berbattı alakasız şeyler vardı umarım 2. si iyidir[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 o bring me to life şarkısını beğenmiştim bende evanessence'ın bütün şarkılarını indirdim ama iş yok diğerlerinde[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bazilarinin muzigide cok guzel muzik kotu olan $arkilarindada sesden kurtariyo hepsi cok guzel bence[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evanescence'ın bir Hit olabilecek şarkısı var o da "Bring me to life" tı ama ne oldu o şarkıyı direk klibini yapınca -Paul McCoy gruptan zannedildi -Diğer şarkıları da ilk şarkısı gibi süper zannedildi(Tamam güzel ama şahane diyemem nu-metal parçalar öyle...) Kadının sesi güzel ama arkadaki gitarın baterinin basın(Özürler dilerim ama doğru) pek bir değişikliği,özelliği yok[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evanes.in Going under,even in death,my immortal sarkilari da güzel bence whisper i seven de çok tanidigim var yaw ben heryerde bring me to life in male vocalsiz ilk halini ariyorum bulamadim bi kere Laneth te çaldılar daha güzel gelmişti kulagima,nerden indirebilecegimi bilen var mi? [hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 09 September 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 evanescence brign me to life konserini izleyin baska bişi deiyorum klibi kötü konseri süper nasıl havaya giriyorlar bi görün yeter going under da süper sarkı birde lies i dinleyin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: arcane, 09 September 2003 03:23 tarihinde demiş ki: ilk klip iyi değildi şarkının iyi olmasından kurtarıyordu konsept falan berbattı alakasız şeyler vardı umarım 2. si iyidir[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die ben suan cektıklerınden bahsedıyorum ısmın neydı bee aaaa dıye nakaratı var hatta cdde ılk sarkı sanırım[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 metallıcanın son cdsınıde beyenmeyen yıne coktu sonra herkez aynı kanata vardı tek gelımeyle guzeldı buda boyle oldu dırek red ettınız ama gercektan sarkıları cok saglam[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 My immortal... Bu şarkı beni ağlatabilen nadir şarkılar listesindedir... :'( bir daha dinleyip hüznümü çekeyim kalbime..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 going under dan bahsediyo... albümdeki versionda solo yoktu klipte gitarist ufak bi solo atıyo sanırım "hardcore o ne öle jıgıjıg diye her taraf riff şarkı mı olur" kitlesine de ulaşmaya çalışıyolar[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Faerdun, 09 September 2003 16:50 tarihinde demiş ki: Evanes.in Going under,even in death,my immortal sarkilari da güzel bence whisper i seven de çok tanidigim var yaw ben heryerde bring me to life in male vocalsiz ilk halini ariyorum bulamadim bi kere Laneth te çaldılar daha güzel gelmişti kulagima,nerden indirebilecegimi bilen var mi? [hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 09 September 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] male vokal olmayan versiyonunu kazaa da wake me up inside ismiyle bulmuştum ben.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 going under[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hmm hemen MTV'yi açmalıyım...[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ac valla ama cok zor yayınlıyorlar sankı nıspet yapıyorlar :)[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 internet sitesinde going under açekildiği yazıyordu bir ara benimk seyretme fırsatım olmadı ama boşuna yazmamışlardır heralde oraya bi de sadece merakımdan sorucam fizban hello yu dinledin mi???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar