Breedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Boulderfisyetiz lvl 10 oldum zaten server da maximum 16 wardı en son artık ben yatarımmmmm.. sabahta burdan okula... Ayrıca general chatteki adamların konusmalarına bakarak hangi servera giriceginizi secebilirsiniz ,bi ara rus bi adam geldi .. sora kaçmak zorunda kaldı ...sartlanmıslar adamlar rusları sevmiolar artık...der ve gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Boulderfistde Radical Dreamers isimli guildimiz kurulmuştur hayırlı uğurlu olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi simdi millet nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bazıları vekde bazıları boulderfistde boulderfist güzel olacaaa benzio millet baya iyi bazı salak itici çocuklar war ama o her yerde war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 horde ally? boulderfist te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bloodu falan karıştırmayın kalabalık server iyidir işsiz kalmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi 2000 kisiyide beqlemek eziyet ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Düzelicek dostum her server ilk günlerde öyle olur şimdi herkesde hızlı 60 olup gral olma hevesi var ama dirençde bir yere kadar lvl 30da iman gevremesine rastlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ben yoruldum walla kimsee gelin demicem ama biz boulderfist de horde açtık ve dewam edeceiz paticikden gelen arkadaşlar war işte cok ama international olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ya şuan kac kişi sıra var şimdiden kendimi hazırlayimde işten eve gidince sinirlenmiyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Server down sanırım en son 1873 cıvarı sıra vardı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 90 kişi kaldı elektirik falan giderse medyaya yansıyan kundaklama olaylarını üstlenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 2 kere sırada net gitti 1 kerede oyun hata verdi :( ttt varken zor sıra beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Defender kuruyemişciden kap bi konyak dc oldukça çekersin bi fırt başka türlü çekilmez anadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bende Boulder da actım gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Boulderfist PvP High (Queued) Vek'nilash PvP High (Queued) ara kapandı gibi artık ikiside aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yaa arkadaşlar ilk hafta bütün yeni server larda böle olur sonra düzelir, ben kalmaya kararlıyım vek... de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 direnin vek iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya bu arada tereddutte kaldim shamanmi mage mi?end instanceleri dusunursek sizce bir fikir verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 uuff bu sıra bitmez abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 abi ne vek i 2 yenı realm war 1 inde 2500 kısılık sıra war dıgerınde sıra yok high cekıo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1876 kisden 96 ya dustu elektrikler gitti simdi ben kime kufur edeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-veknilash-en&t=3234&p=1&tmp=1#post3234 said: boulderfist ftw , been their since the realm went online , no queue, no lag , it's heaven :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bu kdr basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 boulderfist = 485 Que biraz daha az tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar