asterix Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sıkıcı biraz ama güzel olanlarıda var ==>Okuyacaklarınız tamamen gerçek mahkeme tutanaklarıdır SORU : Doğum tarihiniz nedir? CEVAP : 15 Temmuz SORU : Hangi yıl? CEVAP : Her yıl SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP : Evet SORU : Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP : Olayları unutuyorum. SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? SORU : Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP : Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP : 45 yıldır... SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi? CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi. SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP : Çünkü benim adım Suzan... SORU : Korna çaldınız mı? CEVAP : Kazadan sonra mı? SORU : Kazadan önce. CEVAP : Tabii; 10 yıl boyunca... SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP : Evet. SORU : Kaçı erkekti? CEVAP : Hiçbiri. SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı? SORU : Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz. CEVAP : Evet. SORU : Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? SORU : İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP : Ölümle. SORU : Ölen kimdi? SORU : Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP : Orta boyluydu, sakalı vardı. SORU : Kadın mıydı, erkek miydi? SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? CEVAP : Otopsi 18.30 da başladı. SORU : Adam ölüydü değil mi? CEVAP : Yok, masada oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 fasdadfefsg insanların kafasını..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ahuahu =) bizim sınıfta da bi kız aynı böyle sorular soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Adi gizem mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şii çaktırma yoo alakası yok [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:41 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 asuhujjehue :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: şii çaktırma yoo alakası yok Anladim ben ok3 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar