Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamadan evvel sormak istedim...

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

İlk başta aklıma şu soru geliyor.Insanlar evlere kapanıp rank kasmakta ve malum itemlerine kavuşmakta..Aşikar bi durum varki iyi bi guild bulunca tier setlere ulaşmakta sorun kalmıyor en azından 3-4 ay günde 10+saatten fazla bir performans istememekte...Hal böle olunca exp pack gelip lvl 70 olunca + bi ton yeni party/ufak raid instanceleri açılcak ve brs/brd/dm/strat/scholo instanceden düşen rare itemlerden cok daha fazla kalıtelı olcak mesela lvl 69 isteyen rare itemler olucak yanılmıosam vs vs ve öle bi hal alcakki bazı mc epic quality itemleri-zg itemleri kullanışsız olcak..üstüne bide epicler gelicek bi ton vs pve takılan arkadaşlar ıcın sorun olmıcak tabı ama rank kasan 12+ olan ve bı cok 14 arkadaslarımızın gearlarının kalitelerine yakın veya daha güzel ufak partylerle elde edilebilen rare/epic itemler gelicektir...Hal böle olunca ne yapmak lazım şu zamanalrda kitlenip rank kasmak mantıklımı ? görüşleriniz nedir..
Sosyal ağlarda paylaş

Tam olarak bağlantı veremeyeceğim ama Blizzard'ın şu an expansionda dikkat ettiği en önemli konu bu.

Öyle bir denge kurmaya çalışıyorlar ki ne tier2 eşyalar lvl65-66'dan sonra hala güçlü olsun, ne de lvl70 mavi eşyalar onlarca ay uğraşıp edinilmiş eşyaları çöpe yollasın.

Dikkat edilecek en önemli husus 60 ve 70. seviyeler arasının 60'tan önceki gibi olmayacağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence BG komple kaldırılsın. Böylece BG de bile hiç bir halt beceremeyip gelip etrafta applerin(UO oynamış olanlar bilir) hayatını cehenneme çevirenlerden de kurtulmuş oluruz. Ayrıca rankları yeni packte yükseltilmesinin hiç bir sakıncası yok bence. Kasmış adam yine kasar ayrıca rankı yüksek olduğu için bir sonrakine atlaması altındakilere göre daha kolay olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf soulcube un dediği sebepten rogue actım...

Her turlu adilik, kalpsizlik, fırsatcılık bende. Quest yapmaya calışan ı, gezen ini kesip biciyorum. Once quest ime yardım ettirip (/greet /bow >:) ) sonra zor anını bekleyip kestiğim mage lerin sayısı az degil. Lowbie leri gank leyip abileri geldiğinde sıvışanda benim. Neutral şehirlerde(Booty Bay, Gadgetzan etc etc.) ambush+vanish az yapmadım... Kotu bir insan mıyım? Hayır(dimi?) Iyi bir rogue muyum? Sapına kadar. Bu davranış bicimi rogue a ayittir. Yani bir Druid yaparsa abes olur.(RP/pvp) Ve ben bg istemiorum!
Sosyal ağlarda paylaş

daha exp ilgili çok net bi açıklama yok ama şuan rank kasmanın bi saçmalığı olmaz 14 olsan bile ve rankları artırsalarda sonuçta sen 14 olmaz zorundasın bikere yalnız 14 olupta seti almak biraz yalan olabilir hani yeni set gelirse biraz elinde patlayabilir ona garanti veremem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...