Solaran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bu arada Boulderfist şu son free migration a kadar sürünüyodu ama şu anda baya topladı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ben geldim diye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 evet digerlerine nazaran (ornegin auch) cok daha iyi bir server. bgsida pek fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bgler nasıl realmde avde ally arathi wsg eyeof storm hordemu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 degisiyo. av de bildigin horde iste genelde kaybediyo. ab de mark farmladim baya nedense baslangicta hep 10vs15 basliyoruz. bi kere 11 kisi bile goremedim :D gerci o kadar iyi degil ama auch dan sonra cennet gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Nepenthe - Belf Holy Priest olarak ben de boulderfistteyim şu sıralar. CHN fena ama bana bulaşmıyorlar, circle heal atarım diye korkuyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar