nameless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hem soket 939 işlemci için hem de agp8x ekran kartı çalıştıracak güzel bir anakart önerebilecek olan var mı? eğer yoksa böyle bir anakart bulabileceğim, asus EN660le/td si modeli nasıl bir ekran kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Epox'un olması lazım. veya MSI K8N neo2 platinum nforce3 var. Gerçi bu vakitten sonra ikisini de önermiyorum. Amd alacaksan artık güzel bir pci-e almak gerek. Yani biraz daha dayan ekran kartı da al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evt pci-e'li anakart almak daha mantıklı geldi, hem fx5600'den kurtulucam hem de ilerisi için de iyi bir çözüm olur. msi k8n sli-f almaı düşünüyorum anakart olarak. kullanan ve memnun olan var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gigabyte k8n sli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sli li kartları kullanacaksan al boşu boşuna fazla para verme. K8N guzel bi seridir MSI, Asus tavsiye (assustan kotu duyumlarda aldım ama ben memnunum.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar