nameless Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hem soket 939 işlemci için hem de agp8x ekran kartı çalıştıracak güzel bir anakart önerebilecek olan var mı? eğer yoksa böyle bir anakart bulabileceğim, asus EN660le/td si modeli nasıl bir ekran kartı?
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Epox'un olması lazım. veya MSI K8N neo2 platinum nforce3 var. Gerçi bu vakitten sonra ikisini de önermiyorum. Amd alacaksan artık güzel bir pci-e almak gerek. Yani biraz daha dayan ekran kartı da al.
nameless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 evt pci-e'li anakart almak daha mantıklı geldi, hem fx5600'den kurtulucam hem de ilerisi için de iyi bir çözüm olur. msi k8n sli-f almaı düşünüyorum anakart olarak. kullanan ve memnun olan var mı? :)
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Sli li kartları kullanacaksan al boşu boşuna fazla para verme. K8N guzel bi seridir MSI, Asus tavsiye (assustan kotu duyumlarda aldım ama ben memnunum.).
Öne çıkan mesajlar