ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 evet yeni bir pati toplantısı düşünülüyor yapalım mı? ya da kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gelenlere opucuk benden p.s. - ozaman glmioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 haydaa kaçırmasana milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 clymor'u ben getircem bone da gelmeyi düşünüyor güzel olcak busefer baya ve hatta bence playstation oynamaya falan gidelim kapışırz futbolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben de geleyim mi ivy ? :) yenerim hepinizi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şaka yapıyorum.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şu güzel havada playstation? cık cık cık cık. gidin kızılayın sefil mekanlarında takılın daha iyi be resmen lol. bi delikanlı da demiyo mangal yapalım bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 haziranda bi mangal bulusmasi yapalim hakkaten. rakili makili valla soyle guzelinden. ozledik valla, kuruduk gavur alemlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tam olarak ne zamana düşünüyounuz buluşmayı.bende gelmek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 gelicem büyük ihtimalle buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yalan olanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bence bunu playstation turnuvası haline getirelim=) ya da gidelim biyerde boş boş oturalım ayrıcana isteyen gelsin 'bende geliyim mi' hoş değil böyle şeyler' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ps de süper olur.. mangalda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben geliyom butun buluşmalara zaten=) boneda gelirse tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yani ben gelirim ps oynamaya, yalnız üzerim sizi tadınız kaçar :P. sonra bari mangal yapalım taktım ben mangala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arc ahah sana meydan okuyorum herkesin içinde! =) tamamdır bu buluşma ps turnuvası durun en iyisi ps turnuvası diye açalım topiği daha çok ilgi çeker burayada olası buluşmalara gelebilecekler isim belirtmeye dvm etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar